Battle.net feltöltőkártyák 20 EUR

Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
12 072 Ft 12 072 Ft ÁFA nélkül
Battle.net feltöltőkártyák 20 EUR

Battle.net ajándékkártya 20 EUR

A világ egyik legkedveltebb játékkiadójaként a Blizzard sokat kínál a játékosoknak. Vásárolj Battle.net ajándékkártyát 20 Europe és válogass a legjobbak közül, amit az áruház kínál, legyen szó további játékidőről, néhány játékbeli tárgyról vagy akár a különleges DLC-ről, amire már egy ideje szemet vetettél.

Blizzard egyensúly
Minden egyes cent, amit az ajándékkártyán keresztül szerezhetsz meg, a Blizzard Balance-odra kerül - egy virtuális pénztárcára, amelyet a játékaikhoz kapcsolódó finomságokra használhatsz fel. Vannak bizonyos korlátozások, például nem használhatod a Balance-t felszerelés vásárlására (valós tárgyak, mint plüssök, bögrék és így tovább), de minden más virtuális költést fedez ez a tárca, szóval vásárolj Battle.net ajándékkártyát 20 Europe és rohamozd meg az online boltot! Nincs jobb alkalom, mint a jelen, és nincs olyan bolt, mint a Blizzard.

A választék megdöbbentő lesz
A Blizzard büszkélkedhet azzal, hogy minden ízlésnek vannak játékai - és igazuk van! Szeretnél egy másfajta WoW-ot megtapasztalni? Vegyél magadnak egy kisállatot, egy lovat vagy mindkettőt, és taposd porig az ellenséget! Szereted a csapatlövöldözős játékokat, és szeretnéd feldobni a játékmenetet egy kis extra rúgással? Költsd a Balance-odat a loot boxokra, amelyekkel olyan tárgyakat oldasz fel, amelyek egyébként nem elérhetőek. Inkább vagy magányos hős, és csak magadra számíthatsz? Vásárolj Battle.net ajándékkártyát 20 Europe, szerezz magadnak egy új osztályt, és feszítsd ki képességeidet a maximumra.

Ez csak néhány dolog, amit az ajándékkártya megvásárlása után nyerhetsz. A kisebb mikrotranzakcióktól kezdve a nagyobb bővítésekig számos olyan tárgyra költheted az egyenlegedet, amelyek javítják a játékmenetet vagy növelik az élvezetet.

Lepj meg egy barátot
Az ajándékkártyák - ahogy a neve is sugallja - remek lehetőség, ha valami egyedit és értékeset szeretnél adni a barátodnak. Azt kaphatják, amit szeretnének, ahhoz a játékhoz, amit igazán szeretnek. Egyszerűen vásárolj Battle.net ajándékkártyát 20 Europe, add meg nekik a kódot, és nem kell találgatnod, hogy a megfelelő tárgyat választottad-e ki. A folyamat egyértelmű és egyszerű, és javítani fogja az élményüket egy általuk választott játékkal. Mindenki nyer!

Hogyan lehet beváltani egy Blizzard kódot?
- Jelentkezz be a Blizzard fiókodba a Battle.net weboldalon;
- Keresd meg a Fiók áttekintésénél a Beváltás opciót;
- Írd be a kulcsot, és kattints a Beváltás gombra a folyamat befejezéséhez;
- A megvásárolt tárgyak hozzá lettek adva a fiókodhoz!

Kategória: Battle.net feltöltőkártyák
Jótállás: 2 év
Platform: Közvetlen letöltés 
Terjesztés: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: