Battle.net feltöltőkártyák 50 EUR

Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
25 990 Ft 25 990 Ft ÁFA nélkül
Battle.net feltöltőkártyák 50 EUR

50 EUR

Új jelmez a szeretett karakterednek vagy egy csillogó repülő mount, kiegészítő tartalom a játékodhoz vagy egy rakás loot box - vásárolj Battle.net ajándékkártyát 50 EUR és mindezt és még többet is megvehetsz! Töltsd fel Blizzard egyenlegedet, és ugorj bele a következő kalandba.

Határtalan játék
Az online pénztárcád nagy szabadságot és változatosságot biztosít a Blizzard játékaiban. A World of Warcraft lelkes játékosa kozmetikumokat és esztétikumokat szerezhet hőséhez, átalakíthatja őt egy egyedi hőssé. Emellett elköltheted a Balance-odat, hogy több játékidőt kapj, és kihasználhatod a játékon belüli szolgáltatásokat. Ha pedig szereted a csapatlövöldözős játékokat, akkor a pénzeddel rejtélyes dobozokat szerezhetsz magadnak véletlenszerű jutalmakkal!

Ezek olyan tárgyakat oldanak fel, amelyek egyébként elérhetetlenek lennének. Vásárolj Battle.net ajándékkártyát 50 EUR, és szerezd meg a legjobbat, amit a Blizzard kínál, a stratégiai kártyajáték megvásárolható paklijaitól kezdve a szóló kampány bővítésein át a darabkákig, ahogyan te jónak látod. Alapvetően bármelyik játékot választod, megtalálod a módját, amivel bővítheted a játékodat.

Egyirányú jegy
Az, hogy egy Balance több játékhoz is kapcsolódik, nagyobb szabadságot biztosít a játék során. Nem kell minden alkalommal elővenned a hitelkártyádat, amikor új vásárlást akarsz végrehajtani, mivel az összeget az online pénztárcádból veszik ki. Vásárolj Battle.net ajándékkártyát 50 EUR, és élvezd a készpénzes boltokat az összes játékban, amit játszol, anélkül, hogy további gondot okozna neked! Szerezz néhány kozmetikumot a WoW-hoz, majd ugorj át a Hearthstone-ba, és nyiss ki néhány paklicsomagot, vagy akár szerezz be néhány rejtélyes dobozt az online csapatbunyósokhoz.

Tartsd meg vagy ajándékozd el
A kártya minden felhasználási lehetőségét felhasználhatja a vásárló... vagy odaadhatod valakinek! A kártya nem kötődik a vásárló személyéhez, és máshoz is hozzárendelhető, ami azt jelenti, hogy miután megvásároltad a Battle.net gift card 50 EUR, a kódot odaadhatod másnak, például a barátodnak, aki szeretett volna valami bolyhos kisállatot, hogy elkísérje a vad küldetéseken - elvégre mi lehetne jobb ajándék, mint egy átgondolt ajándék a választékból.

 

Hogyan lehet beváltani egy Blizzard kódot?
- Jelentkezz be a Blizzard fiókodba a Battle.net weboldalon;
- Keresd meg a Fiók áttekintésénél a Beváltás opciót;
- Írd be a kulcsot, és kattints a Beváltás gombra a folyamat befejezéséhez;
- A megvásárolt tárgyak hozzá lettek adva a fiókodhoz!

Kategória: Battle.net feltöltőkártyák
Jótállás: 2 év
Platform: Közvetlen letöltés 
Terjesztés: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: