• 1 / 6
 

BattleTech Steam PC

 
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Pillanatnyilag nem elérhető
999 Ft
787 Ft ÁFA nélkül
Márka Paradox Interactive
Kategória PC játékok
 

Bizonyítsd be mindenkinek, hogy te vagy a hadsereg mechák legjobb parancsnoka!


A BattleTech egy akció-stratégiai játék, amely a távoli jövőben, az Örök Háború idején játszódik. A játékos feladata lesz saját bázisának felépítése, zsoldosszerződések kezelése, és ami a legfontosabb, a túlélés a csatatéren!


Az egyjátékos kampány története 3025-ben játszódik. Az Örök Háború végigsöpör az univerzumon, és a vég közeleg. A játékost egy magas rangú nő, Kamea Arano veszi fel. A férfi testőrként fog dolgozni. Az ok, amiért felvette a játékost, egyértelmű. A viszály közte és nagybátyja között, akinek elege van a család egyik ágának uralmából, egyre jobban elmérgesedik, és biztos, hogy hamarosan fordulatot vesz.


A nagyszerű taktikai lehetőségek mellett a játékos saját harci mechákból álló egységének vezetésére is számíthat. Minden mech sajátos képességekkel rendelkezik, és egy másik pilóta irányítja őket. Ezek is fejleszthetők a képességek széles skáláján szerzett pontok alkalmazásával. A játékos összesen 30 különböző mechát irányíthat, szerződéseket köthet a pilótáival, és bővítheti a bázisát. A többjátékos módban a csatákat más élő ellenfelek ellen lehet kipróbálni. Azok a játékosok, akik szeretik a kemény grindelést, még a taktikát is gyakorolhatják a ravasz AI ellen.


Vezesd mecháidat a csatába!

Műfaj Akció, Kaland, Stratégia
Nyelv Angol
Platform Steam
Terjesztés Digitális
Szállítási mód Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: