• 1 / 5
 

Beach Resort Simulator Steam PC

 
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (4 db)
3 230 Ft
2 543 Ft ÁFA nélkül
   
Márka Ravenscourt
Kategória Steam játékok
Garancia 2 év
 

Vegyünk egy elhagyatott tengerpartot, és alakítsuk át virágzó és gyönyörű üdülőhellyé turisták milliói számára. Különböző típusú szálláshelyekkel és számos kiegészítő szolgáltatással vonzza a turistákat az üdülőhelyre. A fő feladat az, hogy eljuttassuk őket oda és boldoggá tegyük őket. Ez pénzt és még több boldog turistát fog hozni a teljes repülőkön.

TÚRA RÉSZVEVŐK A különböző típusú turisták mindig a lábujjaidon tartanak, ahol a szolgáltatások árát és minőségét kell megfelelően kiegyensúlyoznod, hogy mindenki elégedett legyen. Gondoskodnia kell kiváló szórakozási lehetőségekről (mozik, kaszinók, bowling...), finom ételekről (éttermek, gyorséttermek...), gyönyörű környezetről (parkok), biztonságról (rendőrség, tűzoltóság), kórházakról, parkolóhelyekről és sok más dologról.

Nem könnyű egy hatalmas üdülőhely tulajdonosának lenni. ÉPÜLETEK Minden épület kölcsönhatásban van egymással, és a megfelelő eredmények megjelenítéséhez helyesen kell elhelyezni őket a térképen. Soha nem szabad megfeledkezni az áram- és vízellátásról, és tökéletes közúti infrastruktúrát kell kialakítani az üdülőhelyek összekötésére.

Műfaj Szimulátor
Nyelv Angol
Platform Steam
Terjesztés Digitális
Szállítási mód Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: