• 1 / 20
 

Blinding Dark Steam PC

 
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (> 5 db)
334 Ft
263 Ft ÁFA nélkül
   
Márka Games Hut
Kategória Steam játékok
Garancia 2 év
 

Mi történne, ha az Amnesia és a Barker's: Undying gyereket szülne? Az eredmény a Blinding Dark lett volna, egy horror FPS. Oldj meg rejtvényeket, gyűjts össze tárgyakat és power-upokat, harcolj az ellenséggel, és próbálj meg túlélni a fogyatkozó készletekkel. Mindig is arról álmodtunk, hogy más játékokkal is játszhatunk, mint a Clive Barker: Undying, de a horror műfaj más irányba indult el. Amikor az Amnesia megjelent, láttuk a lehetőséget egy nagyszerű kombinációra.

A klasszikus horrorjátékok alapkoncepciója az, hogy amint a kezedbe kerül egy fegyver, amivel megküzdesz a rémségekkel, az egész hangulatnak annyi. Úgy gondoljuk, hogy ez a megközelítés téves, és a Blinding Dark a mi kísérletünk arra, hogy ezt bebizonyítsuk. A ritka lőszer, az erős ellenségek és a korlátozott egészségregenerációs lehetőségek pont a megfelelő mennyiségű feszültséget és halálfélelmet teremtik meg. Ha ezt azzal a ténnyel kombinálod, hogy a halálodnak elég jelentős következményei vannak, a veszély/feszültség érzése még inkább fokozódik.

Egy kastélynak látszó épület előcsarnokában ébredsz. Nem emlékszel arra, hogy ki vagy, vagy hogyan kerültél ide. Lépésről lépésre mélyebbre ereszkedsz a sötétségbe, hogy feltárd a múltadat és meghatározd a jövődet. Gyűjtsd össze az ősi ereklyéket, és fedezd fel egyedi képességeiket. Szánjon rá időt, és fedezze fel a környezetét. A túl gyorsaság azonnali halált jelenthet. Kulcsfontosságú jellemzők.

A több felvonásra osztott, érdekes történet mélyen gyökerezik a Blinding Dark világában. Gyűjts egyedi fegyvereket és különleges felhasználású tárgyakat. Túléld a csatákat a hellionokkal, démonokkal, szörnyekkel és lelkekkel, akiknek egyedi erősségeit és gyengeségeit felfedezheted és kihasználhatod. Vállalja a kihívást a nehéz ugró- és puzzle-elemekkel. Fedezd fel a kézzel készített környezetek titkait egy bonyolult és jutalmazó felfedező rendszer segítségével. Kiváló minőségű grafika.

Műfaj Kaland, Horror
Nyelv Angol
Platform Steam
Terjesztés Digitális
Szállítási mód Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: