Construction Simulator 2015 Steam PC

Márka: Astragon
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (4 db)
3 264 Ft 2 570 Ft ÁFA nélkül
Construction Simulator 2015 Steam PC
Márka: Astragon

Az Építőipari szimulátor 2015-ben a LIEBHERR, a STILL és az MAN 15 valósághű építőipari gépét irányíthatod kiváló minőségű 3D grafikával. Használd a valósághű gépeket egy ház alapjának feltárásához, önts betont egy gyárépület paneljaiba egy óriás szivattyúval, vagy teszteld a kézi erődet a tetőgerendák mobil daruval történő elhelyezésével. A valósághű, SAE elrendezésű kettős joystick vezérlőrendszer támogatja a valódi építkezésen végzett munka benyomását.

Felfedezd a világot egyedül vagy a barátaiddal A hatalmas nyílt világ a sokféle várossal, mezővel vagy akár egy autópályával újabb és újabb kihívások elé állít, amelyekben alkalmazhatod a teljes, egyre növekvő motoros arzenálodat. Ha sikerrel jár, még nagyobb és jövedelmezőbb állásajánlatok és még szélesebb körű lehetőségeket kínáló helyszínek válnak elérhetővé. A munka mindig egy kicsit szórakoztatóbb, ha nem egyedül dolgozol, és ez alól az építkezés sem kivétel.

A többjátékos módban te és csapattársaid irányítjátok a gépeket, és különböző építési küldetéseket teljesítetek, vagy egyszerűen csak élvezitek a játékot a nagy, nyitott világban. A többjátékos játékokat legfeljebb négy játékos számára tervezték. Az alapító játékos, aki a játékot kezdi, az építőipari vállalat vezetőjének szerepét tölti be, amelyet kooperatív módban megoszt a többi csapattárssal. Sokféle feladat vár rád Az alapjátékban együtt dolgozhattok az építési feladatok teljesítésén.

Például két játékos áshat gödröket, míg egy másik játékos a kitermelt anyagot a kavicsbányába viszi. A haladó játékban egyszerre akár három építkezésen is dolgozhatsz, hogy egy igazán jövedelmező építőipari vállalkozásba kezdj. Szerinted 200+ munkafázis 150+ küldetésben nem lesz elég? A Construction Simulator 2015 számos lehetőséget kínál arra, hogy saját gépeket és építkezéseket integrálj a játékba. A játék fejlesztői elkészítették a Construction Kitet - egy olyan eszközkészletet, amellyel saját világokat és játéktartalmakat hozhatsz létre.

Az alkotásaidat és modjaidat természetesen megoszthatod az egész játékközösséggel a Steamworksön vagy a különböző rajongói oldalakon keresztül. Minden játékosnak a felhasználók által generált tartalmak szó szerint feneketlen kútja áll majd rendelkezésére. A modding világába való belépéshez nem kell túl magasra tenni a lécet - mindössze egy 3D-s grafikai programra, például a 3ds max-ra vagy a Mayára és a Unity3D ingyenes verziójára van szükséged.

Tulajdonságok Több mint 200 küldetés biztosítja a több órás játékélményt 15 realisztikus építőipari gép a LIEBHERR, MAN és STILL cégektől Realisztikus járművezérlés - SAE vezérlés támogatása a kotrógépekhez Realisztikus hangok, amelyeket közvetlenül az eredeti járművekről vettek fel Többjátékos mód Kezdőknek és profiknak egyaránt:

Egyszerű átkapcsolható vagy arcade és profi vezérlés Nagy nyitott világ sok különböző szabadon elérhető területtel és résszel Különböző kereskedők és beszállítók látogathatók a játékban Részletes oktatórendszer biztosítja a zökkenőmentes belépést a játékba A nem lineáris küldetésrendszer hosszan tartó játékélményt nyújt A barkácsolók számára a helyszín és a jármű módosításának támogatása Tapasztalati rendszer sok szinttel és fokozatosan feloldott speciális küldetésekkel A népszerű vezetők támogatása, Kormánykerekek és joystickok (Sajnos a "Thrustmaster" joystickok és kormánykerekek jelenleg nem támogatottak)

Kategória: Steam játékok
Jótállás: 2 év
Műfaj: Multiplayer, Szimulátor
Nyelv: Angol
Platform: Steam
Terjesztés: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Hasonló termékek

EsrXcgtA3dKkx2MMwdv8qoTsXGSeun H6Wn92wrhDvg 350x200 1x 0
34 393 Ft
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
DIG_1833
qXdbM8ezHOeANmxUcdKO4o2bF0D0bmQ4cZ TMZew8jc 350x200 1x 0
Stellaris: Nemesis (DLC) Steam PC
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (4 db)
6 030 Ft
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
DIG_1665
QYpGmKSfn08Z8ehyfKEwqCQU4aJicUuRnaHCShfWGdA 350x200 1x 0
Total War: Warhammer III Steam PC
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
16 338 Ft
DIG_2493
kyxwS50TzxosauGvuX2oJAAJTyUoC aVQj0z8LHutqc 350x200 1x 0
Railway Empire - Japan (DLC) Steam PC
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (1 db)
2 466 Ft
DIG_3302
7310 max payne 3 complete edition steam pc
Max Payne 3 (Complete Edition) Steam PC
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
12 580 Ft
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
DIG_1483
vx8UF1vyzBKd2gW 78ndyScN54J76I8uTpQqu 3gcXc 350x200 1x 0
Elden Ring Deluxe Edition Steam PC
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
23 742 Ft
DIG_2495
5036 stellaris synthetic dawn dlc steam pc
Stellaris: Synthetic Dawn (DLC) Steam PC
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
2 034 Ft
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
DIG_725
5690 disney princezna kouzelna cesta steam pc
Disney Princezna: Kouzelná cesta Steam PC
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
2 918 Ft
DIG_943