• 1 / 4
 

Darksiders III (Deluxe Edition) Steam PC

 
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (> 5 db)
4 640 Ft
3 654 Ft ÁFA nélkül
   
Márka THQ
Kategória Steam játékok
Garancia 2 év
 

A Darksiders-franchise harmadik részében az Apokalipszis harmadik lovasát, Fury-t, az ostorral és mágiával felfegyverzett varázslónőt alakítod, akinek az a feladata, hogy helyreállítsa a jó és a rossz egyensúlyát a Földön. A játék ismét egy "hack'n'slash" akciójáték, amely egy nyitott világban játszódik, ahol szabadon mozoghatsz és küldetéseket teljesíthetsz. A játék története a második részhez hasonlóan abban az időben játszódik, amikor az első rész hőse, Rider War bűnei miatt börtönbe került. Fury fő célja, hogy megölje a hét halálos bűnt megszemélyesített formában, amelyek között misztikus szörnyeket és felismerhetetlenül degenerált egyéneket találsz.

A Darksiders III, akárcsak a korábbi részek, egyedi grafikai stílussal büszkélkedhet, amelyet Joe Madureira képregényrajzoló rajzai ihlettek. Az első két résszel ellentétben azonban a játékon nem Madureira stúdiója, a Vigil Games dolgozik, amely a kiadó THQ összeomlása után összeomlott, hanem egy új stúdió, a Gunfire Games, amely a bezárt Vigil Games számos tagját tartalmazza. Ezek nem egyszerű tagok, hanem a fejlesztés vezetője, a vezető producer és mások.


A Deluxe Edition tartalmazza a Darksiders III-at, valamint a Soundtrack-et és 2 DLC-t, amelyek a játék után fognak megjelenni.

Műfaj RPG, Akció, Hack & Slash
Platform Steam
Terjesztés Digitális
Szállítási mód Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: