Divinity: Original Sin (Enhanced Edition) GOG PC

Márka: Larian Studios
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (1 db)
7 468 Ft 5 880 Ft ÁFA nélkül
Divinity: Original Sin (Enhanced Edition) GOG PC
Márka: Larian Studios

A hatalmas szabadság annyira beszorít.


Hatalmas helyszínek, rengeteg félelmetes ellenség, és egy nem lineáris történet, amely több tucat órán át a játékszékhez ragasztja a játékosokat. Mindez a Divinity Original Sin Enhanced Edition című, fordulóalapú RPG-ben vár rád.


A két fiatal hős nem lineáris története, akik anyaggyűjtésből élnek, hirtelen fordulatot vesz. Eredetileg egy kimondhatatlan gyilkosság ügyében kellett volna nyomozniuk, de a mérleg nyelve drámaian átbillent, és a két hős hirtelen olyan helyzetben találja magát, ahol egy egyszerű gyilkosságból olyan ügy lett, amely a jövőben megváltoztathatja a világ menetét. Valami már előre jelezte a hősöknek, hogy ez nem akármilyen küldetés lesz.


A nagyszerű történeten kívül a játékos különösen élvezni fogja a dinamikus, fordulóalapú harcot, amely rengeteg érdekességet tartogat. Valójában több mint 180 különböző varázslatot lehet megtanulni. A kifinomult kézműves rendszer lehetővé teszi a legjobb fegyverek előállítását, az AI pedig minden alkalommal életre-halálra harcol. A különböző típusú ellenségek szokatlan taktikát igényelnek. A játékos összetett rejtvényeket is megold, és begyűjti az ellenségei által hátrahagyott gazdag zsákmányt. Ezen kívül a játékos sokkal jobban fogja élvezni a barátokkal való együttműködést a dinamikus osztott képernyőn!


Segítened kell a világnak!

Kategória: GOG játékok
Jótállás: 2 év
Műfaj: Multiplayer, RPG, Kaland, Kooperatív, Stratégia
Nyelv: Angol
Platform: GOG
Terjesztés: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: