• 1 / 11
 

Escape from Tarkov BattleState Games PC

 
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Pillanatnyilag nem elérhető
986 Ft
776 Ft ÁFA nélkül
Márka Battlestate Games
Kategória PC játékok
Garancia 2 év
 

A játék aktiválása ezen a linken keresztül - https://www.escapefromtarkov.com/promo/activate

Két militáns frakció harcol új területekért Észak-Oroszországban, és bizony nem csak a fegyverekhez ragaszkodnak a nyílt térképes MMOFPS Escape from Tarkovban.


A játékos döntő fontosságú lesz a választás, hiszen ha csatlakozik az egyik frakcióhoz, automatikusan a másik ellenségévé válik. Az egyes játékosok egy nagy, nyitott helyszínről próbálnak elmenekülni, ami kétségtelenül a város. Azonban csak akkor tudnak elmenekülni, ha az ellenséget, aki a városnak ugyanazt a területét keresi, mint a játékos, megölték. Ez a zóna erős lobbizással jött létre.


Az első személyű perspektívából a játékos nem fog élvezni olyan vívmányokat, mint a HUD vagy az életjelzők. Ha csetepatéba kerül, fedezékbe kell vonulnia, és a túlélési esélyei olyan magasak, mint amilyen képzett a játékos. A két játékos frakció mellett van egy egyenesen mesterséges intelligencia által vezérelt frakció is a nyílt helyszíneken. Ez lehetővé teszi a játékos számára, hogy összegyűjtse a túléléshez szükséges zsákmányt, valamint jobb fegyvereket.

Műfaj FPS, Multiplayer, Akció, Szimulátor
Nyelv Angol
Platform BattleState Games 
Terjesztés Digitális
Szállítási mód Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: