Az Age of Empires III: Definitive Edition az egyik legkedveltebb, valós idejű stratégiai sorozatot ülteti át a legteljesebb formájába, továbbfejlesztett funkciókkal és korszerűsített játékmenettel.

Parancsolj hatalmas civilizációknak Európából és Amerikából, vagy vesd magad Ázsia harctereinek káoszába lenyűgöző 4K Ultra HD grafikával és teljesen újrakevert hanggal.

Két új játékmód: Történelmi csaták és „The Art of War” kihívásküldetések, beleértve az összes korábban kiadott bővítést és mind a 14 civilizációt, valamint két vadonatúj civilizáció - a svédek és az inkák.

Irány az online tér, ahol más játékosokkal is megmérkőzhetsz a frissített online multiplayerrel, és a cross-network játékkal, kiélvezve az olyan modern játékfunkciókat, mint például a spectator-mód, vagy a modtámogatás.

Tedd teljessé gyűjteményedet az Age of Empires Definitive Edition utolsó fejezetével.

 
 

Termékaktiválás Microsoft fiókon keresztül.

Jelentkezzen be arra a személyi számítógépre, amelyen aktiválni szeretné a játékot.

A kezdőoldalon kattintson a Start ikonra, majd a Microsoft Store ikonra. 

Kattintson a Játékok fülre.

Keresse meg az aktiválni kívánt terméket.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, napište nám.

Age of Empires III Complete Collection

Az Age of Empires III: Definitive Edition az egyik legkedveltebb, valós idejű stratégiai sorozatot ülteti át a legteljesebb formájába, továbbfejlesztett funkciókkal és korszerűsített játékmenettel.Parancsolj hatalmas civilizációknak Európából és Amerikából, ...

Digitális termék

Microsoft Store

Készleten a beszállítónál

15 720 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben