Az Ancestors: The Humankind Odyssey egy felső-nézetes, nyitott világú túlélőjáték, ahol a felfedezésen és a fejlődésen van a hangsúly, hogy ezek által az ember elődjei váljanak a domináns fajjá. A játék minőségét garantálja, hogy a nagy sikerű Assassin’s Creed széria alkotói készitették.

Éld át az emberiség által ismert leghihetetlenebb kalandot: az evolúciót. A játék időszámításunk előtt 10 és 2 millió év között kalauzol el minket, Afrika Neogén korszakába. Fedezz fel egy gyönyörű, mégis könyörtelen világot: dzsungelfák faágain himbálózó ősöktől, a már szavanna füves területein zsákmányoló ősemberekig. Dönts te, hogy milyen új tudást érdemes elsajátítani, hogy továbbadhasd a jövő generációi számára: legyen szó eszközök készítéséről vagy a ragadozókkal szembeni túlélő taktikákról. Csakúgy, mint a való életben, ügyelned kell arra, hogy ne halj éhen vagy szomjan, illetve, hogy alvással elég energiához juss a ragadozók elleni mindennapos nehézségek legyőzésére.

Látogasson el a https://www.epicgames.com/ oldalra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Get Epic Games" gombra a kliensprogram letöltéséhez.

A telepítést követően jelentkezzen be felhasználói adataival (vagy amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

Kattintson a felhasználói nevére, majd a "Redeem Code" feliratra.

Másolja/írja be termékkulcsot a mezőbe, majd kattintson a "Redeem" gombra.

A sikeres aktiválást követően a játék letöltésre kerül a könyvtárába.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Ancestors: The Humankind Odyssey PC

Az Ancestors: The Humankind Odyssey egy felső-nézetes, nyitott világú túlélőjáték, ahol a felfedezésen és a fejlődésen van a hangsúly, hogy ezek által az ember elődjei váljanak a domináns fajjá. A játék minőségét garantálja, hogy a nagy sikerű Assassin’s Creed ...

Digitális termék

Raktáron

7 330 Ft -22%

5 673 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben