ÜDVÖZÖLJÜK EURÓPÉN!

A Barotrauma egy 2D-s co-op túlélőhorror tengeralattjáró-szimulátor, amelyet olyan játékok ihlettek, mint a FTL: Faster Than Light, a Rimworld, a Dwarf Fortress és a Space Station 13. Egy sci-fi játék, amelyben a rongybabafizikát és a földönkívüli tengeri szörnyeket csapatmunkával és egzisztenciális félelemmel ötvöztük.

LEGYEN ÖNÉ A VÉGTELEN MÉLYSÉG!

A nem is olyan távoli jövőben az emberiség a Jupiter holdjára menekül. Sugárzással sújtott jeges felszíne miatt az élet csak az óceán mélyén fedezhető fel. Utazzon keresztül a kegyetlen vízalatti világon, és fedezze fel, mi rejtőzik az Európé mélységében! De legyen éber: a veszély nem jelenti be érkezését a Barotraumában!

SEGÍTSE CSAPATÁT SIKERRE, VAGY GONDOSKODJON ARRÓL, HOGY SENKI SE GYŐZZÖN!

A Barotrauma sokféleképp élvezhető, de ugyanolyan sokféleképp meg is lehet benne halni. Dolgozzon össze csapatával céljai éléréséért, vagy készüljön fel arra, hogy egy áruló a fedélzeten keresztbe tesz Önnek! Játsszon barátaival, ismeretlenekkel vagy a legnagyobb ellenségeivel!

KUTASSON, IRÁNYÍTSON, KOMMUNIKÁLJON!

Navigáljon a víz alatt, teljesítsen küldetéseket az emberiség utolsó tagjaiért, fedezze fel egy földönkívüli civilizáció romjait és szálljon szembe szörnyekkel – vagy meneküljön el előlük! Irányítson olyan komplex fedélzeti rendszereket, mint a hanglokátor, a nukleáris reaktor, fegyverek, hajtóművek és pumpák! A kommunikáció kulcsfontosságú!

KÍSÉRLETEZZEN, ÉPÍTSEN, ALKOSSON!

Váljon a komplikált fedélzeti vezetékrendszer, valamint az átfogó alkotói és orvosi rendszerek mesterévé! Hozza létre saját tengeralattjáróit és szörnyeit a beépített szerkesztőkkel, hogy versenyre kelhessen a játékban lévőkkel! Még közvetlenül a forráskódunkba is belenyúlhat és modolhat!

Funkciók

  • Többjátékos módban a legszórakoztatóbb, 2–16 játékossal egy tengeralattjárón. Egészítse ki játékosszámát szükség szerint botokkal; egyjátékos mód is elérhető, és jelenleg további fejlesztés alatt áll.
  • 6 játékososztály különböző képességekkel és feladatokkal: kapitány, mérnök, szerelő, orvos, biztonsági tiszt és asszisztens.
  • Procedurálisan generált térkép és küldetések számos játékmóddal a gyakorlatilag végtelen újrajátszás lehetőségének érdekében.
  • Beépített tengeralattjáró-, karakter-, és procedurális animáció-szerkesztők. Osszon meg és fedezzen fel új modokat a Steam Workshopon keresztül!
  • Minden adat elérhető xml-ben, és a játék forráskódja nyilvános a GitHubon.

1. Kérjük, látogasson el a http://store.steampowered.com/ oldalra, és töltse le az ingyenes Steam kliensprogramot (a jobb felső sarokban található zöld "Steam telepítése" gombra kattintva).

2. Telepítse az alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

3. A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába.
Kattintson a felső menüben a "Játékok" (Games) menüpontra.
Kattintson a "Termék aktiválása a Steamen..." (Activate Product on Steam) almenüpontra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
A sikeres termékaktivációt követően kattintson a "Könyvtár" (Library) menüpontra, ahol elindíthatja a játék letöltését.

----

1. Amennyiben egy aktiváló hivatkozást kapott, azt másolja be böngészőprogramja címsorába. 

A hivatkozás ehhez hasonló módon fog kinézni - https://getyourgift.eu/1E7205EFE6

2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. Jelentkezzen be Steam felhasználói fiókjába. 

4. A bejelentkezést követően a rendszerünk automatikusan egy barát-meghívást küld. 

5. Ennek elfogadását követően azonnal küldjük a játékot.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Barotrauma

ÜDVÖZÖLJÜK EURÓPÉN! A Barotrauma egy 2D-s co-op túlélőhorror tengeralattjáró-szimulátor, amelyet olyan játékok ihlettek, mint a FTL: Faster Than Light, a Rimworld, a Dwarf Fortress és a Space Station 13. Egy sci-fi játék, amelyben a rongybabafizikát és a föld ...

Digitális termék

Steam platform

Raktáron

7 990 Ft -43%

4 483 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben