A kedvenc marsupial, a Crash Bandicoot ™ visszatért! Fejlesztett, bevált és táncolásra kész az N. Sane Trilogy játékgyűjteményével. Most úgy élhet meg, mint még soha. Forgasd, ugorj, törj és ismételj meg, amikor az epikus kihívásokra és kalandokra válaszolsz a három játék során, amelyek mindezt elindították: Crash Bandicoot ™, Crash Bandicoot ™ 2: Cortex Strikes Back és Crash Bandicoot ™ 3: Warped. Élvezze át az összes kedvenc baleset pillanatát a teljesen átalakított grafikus dicsőségében, és készülj fel, hogy tegyen néhány UMPH-t a WUMP-ba!
Crash Bandicoot ™ N. Sane trilógia viharos emelkedési szint
Tapasztalja meg a hírhedt Viharos Ascent szintet az eredeti Crash Bandicoot játékból. Korábban befejezetlen és nem kiadott, ez a szint még a Crash rajongók legkeményebb játékosainak is kihívást jelent! Van-e mit kell tennie a gyors visszahúzódás, az injekciós üveg dobásának laboratóriumi asszisztensei, a repülő madarak, a mozgó peronok és a vascsapok kezeléséhez?
Crash Bandicoot N. Sane trilógia jövőbeli feszes szintje
Játssza le az első új szintet, amely az eredeti trilógia játékához épült majdnem 20 év alatt. Az első Crash Bandicoot játék vágott „Vízesés szintje” ihletésével a Future Tense számos rejtvényt tartalmaz a Crash Bandicoot 3: Warped futurisztikus környezetében beállított eredeti szintből. Fedezze fel a Crash Bandicoot N. Sane trilógia egy teljesen új nehézségi szintjét, amikor elkerüli a rakétákat, elpusztítja a robotokat és ugrik a lézerekkel, miközben felmegy egy hatalmas futurisztikus felhőkarcolóval.

Kattintson ide számítógépe vizsgálatához

Minimum rendszerkövetelmények:

CPU: Intel Core i5-750 @ 2.67GHz | AMD Phenom II X4 965 @ 3.4GHz
CPU SPEED: Info
RAM: 8 GB
OS: Windows 7
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB

1. Kérjük, látogasson el a http://store.steampowered.com/ oldalra, és töltse le az ingyenes Steam kliensprogramot (a jobb felső sarokban található zöld "Steam telepítése" gombra kattintva).

2. Telepítse az alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

3. A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába.
Kattintson a felső menüben a "Játékok" (Games) menüpontra.
Kattintson a "Termék aktiválása a Steamen..." (Activate Product on Steam) almenüpontra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
A sikeres termékaktivációt követően kattintson a "Könyvtár" (Library) menüpontra, ahol elindíthatja a játék letöltését.

----

1. Amennyiben egy aktiváló hivatkozást kapott, azt másolja be böngészőprogramja címsorába. 

A hivatkozás ehhez hasonló módon fog kinézni - https://getyourgift.eu/1E7205EFE6

2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. Jelentkezzen be Steam felhasználói fiókjába. 

4. A bejelentkezést követően a rendszerünk automatikusan egy barát-meghívást küld. 

5. Ennek elfogadását követően azonnal küldjük a játékot.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Crash Bandicoot N Sane Trilogy

A kedvenc marsupial, a Crash Bandicoot ™ visszatért! Fejlesztett, bevált és táncolásra kész az N. Sane Trilogy játékgyűjteményével. Most úgy élhet meg, mint még soha. Forgasd, ugorj, törj és ismételj meg, amikor az epikus kihívásokra és kalandokra válaszolsz a ...

Digitális termék

Steam platform

Raktáron

12 616 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben