Detroit: Become Human, a Quantic Dream díjnyertes videojátéka végre Steamen is elérhető! Olyan világszerte elismert színészek játékával, mint Jesse Williams (Grey’s Anatomy), Clancy Brown (Carnivale), Lance Henriksen (Aliens), Bryan Dechart (True Blood) és Valorie Curry (Twilight).

MI TESZ EMBERRÉ?


Detroit, 2038. A technológiai fejlődés olyan fokon jár, hogy mindenfelé emberszerű androidok járkálnak. Úgy beszélnek, mozognak és viselkednek, mint az emberek, de csupán az embereket szolgáló gépek.
Játssz három külön androiddal és lásd a káosz peremén billegő világot - talán a mi jövőnket is - az ő szemükkel. Döntéseid drámaian megváltoztatják a játék intenzív, szerteágazó történetének alakulását.
Erkölcsi dilemmákkal kerülsz szembe, te döntöd el, ki marad életben és ki hal meg. A több ezer választással élve, a több tucat lehetséges végkimenetel közül válogatva hogyan befolyásolod Detroit és az emberiség sorsát?

LÉGY EGY IZGALMAS TÖRTÉNET SZEREPLŐJE

Lépj be abba a világba, ahol az erkölcsi dilemmák és nehéz döntések hatására az android rabszolgák világmegváltó forradalmárrá válhatnak. Fedezd fel, mit jelent embernek lenni egy kívülálló nézőpontjából - és lásd a világot egy gép szemével.

AZ Ő ÉLETÜK, A TE VÁLASZTÁSOD

Alakítsd a nagyívűen szerteágazó történetet, amelyben döntéseid nemcsak a három főszereplő, de egész Detroit sorsát is meghatározzák. Kara, Connor és Markus irányítása életet vagy halált jelent - és ha egyikük meg is fizeti a legnagyobb árat, a történet megy tovább...

SZÁMTALAN ÚT, SZÁMTALAN KIMENETEL

Minden döntésed, még a legapróbb is befolyásolja a történet végkimenetelét. Nem lehet kétszer ugyanúgy lejátszani: újra és újra végigjárva a játékot, az teljesen máshogy végződik.A

TELJESEN PC-RE OPTIMALIZÁLT

Detroit: Become Human lélegzetelállító grafikával, 4K felbontásban, 60 fps képkockasebességgel és az egér/billentyűzet és gamepad vezérlés teljes integrálásával kínálja a ma a Detroit: Become Human keretében elérhető legteljesebb élményt.

Látogasson el a https://www.epicgames.com/ oldalra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Get Epic Games" gombra a kliensprogram letöltéséhez.

A telepítést követően jelentkezzen be felhasználói adataival (vagy amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

Kattintson a felhasználói nevére, majd a "Redeem Code" feliratra.

Másolja/írja be termékkulcsot a mezőbe, majd kattintson a "Redeem" gombra.

A sikeres aktiválást követően a játék letöltésre kerül a könyvtárába.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

DETROIT Become Human

A Detroit: Become Human, a Quantic Dream díjnyertes videojátéka végre Steamen is elérhető! Olyan világszerte elismert színészek játékával, mint Jesse Williams (Grey’s Anatomy), Clancy Brown (Carnivale), Lance Henriksen (Aliens), Bryan Dechart (True Blood) és V ...

Digitális termék

Epic Games

Készleten a beszállítónál

15 990 Ft -42%

9 266 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben