A játéktörténelem egyik legismertebb sorozatának tagjaként a Gears 5 számos új funkcióval érkezik.

Kampány: A totális háború kitörésekor Kait Diaz útra kel, hogy meglelje kapcsolatát az ellenséggel, és közben felismeri a Serára leselkedő igazi veszélyt – saját személyében. November 10-től karaktered és fegyverkülsőid új végigjátszásokra kísérhetnek el, bónusz nehézségi lehetőségekkel és módosítókkal.

PvP: Győzzön a legjobb csapat! A megjelenéshez képest új játékmódokkal és tartalommal bővített Versus minden kompetitív stílushoz tökéletesen illik, az alkalmi játékosoktól a profikig.

PvE: Kooperatív küzdelem a túlélésért! Szedd össze a csapatot és zúzzatok Horde módban vagy nyomuljatok az Escape játékban.

Háromfős kooperatív kampány: Harcolj barátaiddal vállvetve háromfős online vagy osztott képernyős kooperatív módban.

Kisegítő funkciók: A játékélményt testre szabhatod frissített kisegítő funkciókkal: teljes vezérlő-átkonfigurálás, egykaros mozgás, adaptív vezérlők támogatása, narrált kezelőfelület, továbbfejlesztett feliratozás stb.

Xbox-profil szükséges. Jelentkezz be meglévő profiloddal, vagy hozz létre egyet ingyen.

Termékaktiválás Microsoft fiókon keresztül.

Jelentkezzen be arra a személyi számítógépre, amelyen aktiválni szeretné a játékot.

A kezdőoldalon kattintson a Start ikonra, majd a Microsoft Store ikonra. 

Kattintson a Játékok fülre.

Keresse meg az aktiválni kívánt terméket.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, napište nám.

GEARS 5

A játéktörténelem egyik legismertebb sorozatának tagjaként a Gears 5 számos új funkcióval érkezik. Kampány: A totális háború kitörésekor Kait Diaz útra kel, hogy meglelje kapcsolatát az ellenséggel, és közben felismeri a Serára leselkedő igazi veszélyt – sajá ...

Digitális termék

Közvetlen letöltés

Raktáron

9 990 Ft -42%

5 712 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben