Indulj el életed legőrültebb utazására az It Takes Two-ban, egy műfajokon átívelő, platform-kalandjátékban, amelyet kizárólag kooperatív játékra fejlesztettek ki. Hívd meg egy barátodat, hogy ingyen csatlakozzon a Friend’s Pass segítségével, és dolgozzatok együtt, hogy megoldjátok a vidáman zavaró játékmenet kihívásait. Játssz a "fasírtban lévő" páros tagjait - Codyt és Mayt - irányítva, két embert, akiket egy varázsige babákká változtatott. Együtt, csapdába esve egy fantasztikus világban, ahol minden sarkon a kiszámíthatatlan rejtőzik, kihívások várják őket, hogy megmentsék megromlott kapcsolatukat.

Sajátítsd el a karakterek egyedi és összefüggő képességeit minden egyes új pályán. Segítsétek át egymást a váratlan akadályok és vicces pillanatok sokaságán. Rúgd szét gengszter mókusok szőrös hátsóját, vezess egy alsónadrágot, legyél DJ egy nyüzsgő éjszakai klubban, és bobozz át egy varázslatos hógolyón. Éld át a szívhez szóló és vidám történetet, ahol a történetmesélés és a játékmenet egyedülálló, metaforikus élménnyé fonódik össze.

Az It Takes Two fejlesztője a díjnyertes Hazelight stúdió, a kooperatív játékok fenegyereke, akik ezúttal egy vad és csodálatos utazásra invitálnak, ahol csak egy dolog biztos: együtt jobbak vagyunk.

1. Kérjük, látogasson el a http://store.steampowered.com/ oldalra, és töltse le az ingyenes Steam kliensprogramot (a jobb felső sarokban található zöld "Steam telepítése" gombra kattintva).

2. Telepítse az alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

3. A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába.
Kattintson a felső menüben a "Játékok" (Games) menüpontra.
Kattintson a "Termék aktiválása a Steamen..." (Activate Product on Steam) almenüpontra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
A sikeres termékaktivációt követően kattintson a "Könyvtár" (Library) menüpontra, ahol elindíthatja a játék letöltését.

----

1. Amennyiben egy aktiváló hivatkozást kapott, azt másolja be böngészőprogramja címsorába. 

A hivatkozás ehhez hasonló módon fog kinézni - https://getyourgift.eu/1E7205EFE6

2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. Jelentkezzen be Steam felhasználói fiókjába. 

4. A bejelentkezést követően a rendszerünk automatikusan egy barát-meghívást küld. 

5. Ennek elfogadását követően azonnal küldjük a játékot.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

It Takes Two

Indulj el életed legőrültebb utazására az It Takes Two-ban, egy műfajokon átívelő, platform-kalandjátékban, amelyet kizárólag kooperatív játékra fejlesztettek ki. Hívd meg egy barátodat, hogy ingyen csatlakozzon a Friend’s Pass segítségével, és dolgozzatok egy ...

Digitális termék

Steam platform

Raktáron

15 490 Ft

15 488 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben