Egyetlen ember áll az emberiség és a valaha volt legnagyobb fenyegetés között. Éld át újra Shepard parancsnok legendáját a Mass Effect™ Legendary Editionnel a nagy sikerű Mass Effect-trilógiában. Tartalmazza az egyjátékos alaptartalmat és több mint 40 DLC-t a Mass Effect, Mass Effect 2 és Mass Effect 3 játékokból, köztük promóciós fegyvereket, páncélokat és csomagokat - felújítva és 4K Ultra HD felbontásra optimalizálva.

Tapasztalj meg egy elképesztően gazdag és részletes univerzumot, ahol döntéseidnek mélyreható következményei vannak a cselekményre és a végkifejletre.

Éld át újra a filmszerű eposzt!

A szívdobogtató akció találkozik a lebilincselő interaktív történetmeséléssel, ahol te döntöd el, hogyan bontakozik ki egyedi történeted.
- Három játék, egy indító: Játszd végig az egyjátékos alaptartalmat és több mint 40 DLC-t mindhárom játékból, beleértve a promóciós fegyvereket, páncélokat és csomagokat.
- Felújítva egy új generáció számára: Tapasztald meg a trilógiát 4K Ultra HD felbontásban, megnövelt teljesítménnyel, látványvilággal és grafikával, HDR-ben.
- Vizuális fejlesztések mindhárom játékban: A frissítések közé tartoznak a továbbfejlesztett modellek, shaderek, FX, világítás és mélységélesség, valamint a maximális minőségű hang.

Tapasztald meg a Shepard legendáját

Készítsd el és szabd testre saját karakteredet - a megjelenéstől és a képességektől kezdve a személyre szabott arzenálig -, majd vezesd elit felderítő osztagodat a zűrzavaros galaxisban.
- Új Shepard testreszabások: A továbbfejlesztett haj, smink, szemszín és bőrtónusok segítségével egy egységes karakterkészítőben hozhatod létre Shepardodat a teljes trilógiában elérhető összes opcióval, vagy választhatod, hogy a Mass Effect 3 ikonikus Femshepjeként játszol, aki most már minden címben elérhető.
- Játékmenet-fejlesztések az első Mass Effect játékhoz: Élvezd a javított célzási és fegyveregyensúlyt, az SFX-et, a jobb Mako-vezérlést, a bevitelt/vezérlést, az osztag viselkedését, a fedezék viselkedését és a játékkamerákat.

Gondolkodj el a döntéseidről

A döntéseid zökkenőmentesen vándorolnak egyik játékból a másikba. Minden egyes döntésed irányítja minden küldetés, minden kapcsolat, minden csata kimenetelét - és még magának a galaxisnak a sorsát is.
- Vizuális fejlesztések az első Mass Effect játékhoz: A játék teljes világépítési passzust kapott, beleértve a környezeti művészetet, a VFX-et és a szintek újrafényezését.
- PC-s frissítések: Élvezd a modernizált PC-s élményt mindhárom játékban a natív vezérlő és a 21:9 szélesvásznú képernyő támogatásával, a felhasználói felület navigációs fejlesztéseivel és a DirectX 11 kompatibilitással.

Tartalom
A Mass Effect Legendary Edition tartalmazza mindhárom cím (Mass Effect, Mass Effect 2 és Mass Effect 3) egyjátékos alaptartalmát, a kedvenc egyjátékos történet DLC-idet, promóciós fegyvereket, páncélokat és csomagokat:
- DLC: Bring Down the Sky, Genesis, Zaeed - The Price of Revenge, Kasumi - Stolen Memory, Lair of the Shadow Broker, Firewalker Pack, Overlord, Normandy Crash Site, Arrival, Genesis 2, From Ashes, Mass Effect 3: Extended Cut, Leviathan, Omega és Citadel.
- Fegyverek és páncélok: Cerberus fegyverek és páncélok, Arc Projector, Collector’s fegyver és páncél, Terminus fegyver és páncél, M-21 Incisor, Blood Dragon Armor, Inferno Armor, Recon Hood, Sentry Interface, Umbra Visor, N7 Warfare Gear, AT-12 Raider, Chakram Launcher, M-55 Argus, M-90 Indra és Reckoner Knight Armor.
- Csomagok: Equalizer Pack, Aegis Pack, Firepower Pack, Groundside Resistance Pack, Recon Operations Pack, Firefight Pack, ME2 Alternate Appearance Pack 1, ME2 Alternate Appearance Pack 2, ME3 Alternate Appearance Pack 1 és N7 Collector’s Edition Pack.

Minimum rendszerkövetelmények:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: 64-bit Windows 10
Processzor: Intel Core i5 3570 or AMD FX-8350
Memória: 8 GB RAM
Grafika: GPU: NVIDIA GTX 760, AMD Radeon 7970 / R9280X GPU RAM: 2 GB Video Memory
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 120 GB szabad hely

Ajánlott rendszerkövetelmények:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: 64-bit Windows 10
Processzor: Intel Core i7-7700 or AMD Ryzen 7 3700X
Memória: 16 GB RAM
Grafika: GPU: NVIDIA GTX 1070 / RTX 200, Radeon Vega 56, GPU RAM: 4 GB Video Memory
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 120 GB szabad hely

*Kérjünk, látogasson el a https://www.origin.com/irl/en-us/store/download oldalra.

Kattintson a "Download Origin" gombra

Telepítse a letöltött programot, majd jelentkezzen be felhasználói adataival (Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet.)

A belépést követően kattintson a "My Game Library" gombra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Add Game" gombra

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és írja be a termékativáló kódot a mezőbe.

A sikeres aktivációt követően elkezdődik a termék letöltése a könyvtárba.

*Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén. 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Mass Effect (Legendary Edition)

Egyetlen ember áll az emberiség és a valaha volt legnagyobb fenyegetés között. Éld át újra Shepard parancsnok legendáját a Mass Effect™ Legendary Editionnel a nagy sikerű Mass Effect-trilógiában. Tartalmazza az egyjátékos alaptartalmat és több mint 40 DLC-t a ...

Digitális termék

Origin platform

Raktáron

23 810 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben