A legendás kék hős visszatér a klasszikus Capcom címek második gyűjteményében! A Mega Man 7, 8, 9, és 10 hű reprodukcióit tartalmazó gyűjtemény felöleli a legendás sorozat fejlődését, és retró forradalmát. Szállj szembe a gyalázatos Dr. Wily-vel és változatos Roboturaival ezen örökzöld 8-, 16-, és 32-bites kalandok során!

A Mega Man Legacy Collection 2 szinte túlcsordul az extra tartalmaktól, van itt minden, az online ranglistákkal is rendelkező időpróbáktól (time-trial) és remix kihívásoktól, a zenelejátszón át, egészen a ritka illusztrációk gazdag gyűjteményéig. Emellett megtalálod a Mega Man 9 és 10 játékokhoz eredetileg letölthető tartalomként megjelent további játékmódokat, amelyek extra pályákat és játszható karaktereket tartalmaznak. Mindazok számára, akiknek egy kis segítségre van szüksége ezekkel a kihívásokkal teli klasszikus platformerekkel, lehetőséget biztosítunk arra, hogy csökkentsék az ellenfelek által okozott sebzést.

 

©CAPCOM CO., LTD. 2017 ALL RIGHTS RESERVED.

1. Kérjük, látogasson el a http://store.steampowered.com/ oldalra, és töltse le az ingyenes Steam kliensprogramot (a jobb felső sarokban található zöld "Steam telepítése" gombra kattintva).

2. Telepítse az alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

3. A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába.
Kattintson a felső menüben a "Játékok" (Games) menüpontra.
Kattintson a "Termék aktiválása a Steamen..." (Activate Product on Steam) almenüpontra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
A sikeres termékaktivációt követően kattintson a "Könyvtár" (Library) menüpontra, ahol elindíthatja a játék letöltését.

----

1. Amennyiben egy aktiváló hivatkozást kapott, azt másolja be böngészőprogramja címsorába. 

A hivatkozás ehhez hasonló módon fog kinézni - https://getyourgift.eu/1E7205EFE6

2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. Jelentkezzen be Steam felhasználói fiókjába. 

4. A bejelentkezést követően a rendszerünk automatikusan egy barát-meghívást küld. 

5. Ennek elfogadását követően azonnal küldjük a játékot.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Mega Man Legacy Collection 2

A legendás kék hős visszatér a klasszikus Capcom címek második gyűjteményében! A Mega Man 7, 8, 9, és 10 hű reprodukcióit tartalmazó gyűjtemény felöleli a legendás sorozat fejlődését, és retró forradalmát. Szállj szembe a gyalázatos Dr. Wily-vel és változatos ...

Raktáron

6 575 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben