Építs egy világot a vadon számára a Planet Zoo játékban. A Planet Coaster és a Zoo Tycoon fejlesztői elhozzák számodra a legjobb állatkert szimulátort, autentikus élő állatokkal tartalmaz, amelyek gondolkodnak, éreznek, és felfedezik az őket körülvevő, általad létrehozott világot. Tapasztald meg a teljes földgolyót bejáró kampányt, vagy hagyd, hogy fantáziád korlátok nélkül szárnyaljon a Sandbox mód által adott szabadságában. Alkoss egyedi élőhelyeket és hatalmas tájakat, hozz nagy döntéseket és jelentőségteljes választásokat, és tápláld állataidat, miközben felépíted és menedzseled a világ legvadabb állatkertjeit.

Ismerkedj meg az állatok hihetetlen világával. A játékos oroszlán kölyköktől a hatalmas elefántokig a Planet Zooban minden állat gondolkozik, egyedinek érzi magát, és jellegzetes megjelenéssel és saját személyiséggel rendelkezik. Készíts részletgazdag élőhelyeket, hogy az otthonodba hozd az állataid természetes élőhelyét, ismerj meg és menedzselj minden fajt, hogy jól érezzék magukat, és segítsd az állatokat a családalapításban, hogy átadják génjeiket a jövő nemzedékeknek.

Kezelj egy csodálatos élő világot, amely reagál minden döntésedre. Összpontosíts a nagy képre, vagy ásd bele magad személyesen a legkisebb részletekbe. Hozd izgalomba a látogatókat ikonikus kiállításokkal, fejleszd az állatkertedet új kutatásokkal, és engedd szabadon az állataid új generációit a vadonba. Döntéseid egy olyan világban kelnek életre, ahol az állatok jóléte és védelme áll az első helyen.

A Planet Zoo hatalmas, darabonkénti építőeszközeivel állatkertet könnyedén egyedivé teheted. Minden kreatív döntés befolyásolja állataid életét és a látogatók tapasztalatait. Engedd szabadon a képzeletedet, miközben tavakat és folyókat ásol, hegyek és dombokat emelsz, ösvényeket és barlangokat vájsz ki, és lenyűgöző állatkerteket építesz válogatott egyedi témák és építőelemek százainak segítségével.

Csatlakozz a közösséghez, és oszd meg a világ legkreatívabb élőhelyeit, tájait, vagy akár egész állatkertjeit a Steam Műhelyben. Légy tanúja annak, ahogy saját terveid megjelennek az állatkertekben a világ minden táján, vagy fedezd fel minden nap a Planet Zoo közösségéből friss és új tartalmait.

 

1. Kérjük, látogasson el a http://store.steampowered.com/ oldalra, és töltse le az ingyenes Steam kliensprogramot (a jobb felső sarokban található zöld "Steam telepítése" gombra kattintva).

2. Telepítse az alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

3. A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába.
Kattintson a felső menüben a "Játékok" (Games) menüpontra.
Kattintson a "Termék aktiválása a Steamen..." (Activate Product on Steam) almenüpontra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
A sikeres termékaktivációt követően kattintson a "Könyvtár" (Library) menüpontra, ahol elindíthatja a játék letöltését.

----

1. Amennyiben egy aktiváló hivatkozást kapott, azt másolja be böngészőprogramja címsorába. 

A hivatkozás ehhez hasonló módon fog kinézni - https://getyourgift.eu/1E7205EFE6

2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. Jelentkezzen be Steam felhasználói fiókjába. 

4. A bejelentkezést követően a rendszerünk automatikusan egy barát-meghívást küld. 

5. Ennek elfogadását követően azonnal küldjük a játékot.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Planet Zoo

Építs egy világot a vadon számára a Planet Zoo játékban. A Planet Coaster és a Zoo Tycoon fejlesztői elhozzák számodra a legjobb állatkert szimulátort, autentikus élő állatokkal tartalmaz, amelyek gondolkodnak, éreznek, és felfedezik az őket körülvevő, általad ...

Digitális termék

Steam platform

Raktáron

15 995 Ft -65%

5 573 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben