A csodák - gyerekjátékok. A földrengések - jó móka. A mindenható álmában is képes csodákat tenni. De a mindenhatóság már nem az, ami volt. Manapság félelmetes természeti katasztrófák kellenek ahhoz, hogy urald a világot. Jó földet adsz nekik. Megmondod nekik, mikor gazdálkodjanak és mikor harcoljanak. A legvadabb álmaikat is felülmúlóan elégedetté teszed őket. De aztán dühöngő gyújtogatókká válnak. Mit tehet egy istenség? A katasztrófák az isteni előjogod - vulkánok, földrengések, mocsarak. A makacs hitetlenek számára semmi sem jobb, mint egy árvíz a tavaszi nagytakarításhoz. Kegyetlen jég, zöldellő rét, kiszáradt sivatag... 500 világgal egy istenség munkája sosem ér véget.

A Populous az eredeti isten-játék, egy stratégiai cím, amelyben te alakíthatod az izometrikus világot és lakóinak sorsát. Mindenképpen nézd meg a Bullfrog egyik legkorábbi klasszikusát, amely Peter Molyneux fejéből pattant ki!

1. Kérjük, látogasson el a http://store.steampowered.com/ oldalra, és töltse le az ingyenes Steam kliensprogramot (a jobb felső sarokban található zöld "Steam telepítése" gombra kattintva).

2. Telepítse az alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

3. A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába.
Kattintson a felső menüben a "Játékok" (Games) menüpontra.
Kattintson a "Termék aktiválása a Steamen..." (Activate Product on Steam) almenüpontra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
A sikeres termékaktivációt követően kattintson a "Könyvtár" (Library) menüpontra, ahol elindíthatja a játék letöltését.

----

1. Amennyiben egy aktiváló hivatkozást kapott, azt másolja be böngészőprogramja címsorába. 

A hivatkozás ehhez hasonló módon fog kinézni - https://getyourgift.eu/1E7205EFE6

2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. Jelentkezzen be Steam felhasználói fiókjába. 

4. A bejelentkezést követően a rendszerünk automatikusan egy barát-meghívást küld. 

5. Ennek elfogadását követően azonnal küldjük a játékot.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Populous

A csodák - gyerekjátékok. A földrengések - jó móka. A mindenható álmában is képes csodákat tenni. De a mindenhatóság már nem az, ami volt. Manapság félelmetes természeti katasztrófák kellenek ahhoz, hogy urald a világot. Jó földet adsz nekik. Megmondod nekik, ...

Digitális termék

Steam platform

Raktáron

1 490 Ft -6%

1 398 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben