A Pumpkin Jack egy hátborzongatóan ijesztő 3D platformer, amelyben Jack, a Mitikus Tök Úraság megtestesítője vagy! Vesd bele magad egy epikus kalandba túlvilági tájakon keresztül, és segíts a Gonosznak megsemmisíteni a Jót!

Színes rajzfilmes környezet: Utazz át hátborzongató tájakon a csábító hangulatú szinteken, amelyek mindegyike élénk színpalettával és kiváló minőségű fényeffektusokkal készült.

Harcolj az életedért: Minden sarkon kihívást jelentő szörnyek leselkednek, így a játékosoknak el kell sajátítaniuk a kombinált támadások, a kitérés és az időzítés művészetét, hogy túléljék a dinamikus, valós idejű csatákat! A játékosoknak fegyvereket kell feloldaniuk és bölcsen kell választaniuk, hogy lesújthassanak mindenkire, aki ellenük fordul.

Ne veszítsd el a fejed: Jackként oldj meg rejtvényeket, amelyek a fizikára, a gravitációra és a tükröződésre összpontosítanak, vagy dobd el a bőrruhát, és használd a lángoló fejedet, hogy könyveket égess, kalapálj el néhány vakondot, készíts utakat a varázsgömböknek, és még sok más, minden egyes pálya új és izgalmas kihívást tartogat.

Találj barátokat, akik melletted harcolnak: Hasznos társak segítik Jacket az útján, köztük egy gőgös, dudorászó bagoly, aki végigvezeti őt; és egy vicsorgó varjú, aki a távolsági támadásokban akar segíteni.

Vesd bele magad egy epikus kalandba, és segíts a Gonosznak megsemmisíteni a Jót!

1. Kérjük, látogasson el a http://store.steampowered.com/ oldalra, és töltse le az ingyenes Steam kliensprogramot (a jobb felső sarokban található zöld "Steam telepítése" gombra kattintva).

2. Telepítse az alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

3. A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába.
Kattintson a felső menüben a "Játékok" (Games) menüpontra.
Kattintson a "Termék aktiválása a Steamen..." (Activate Product on Steam) almenüpontra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
A sikeres termékaktivációt követően kattintson a "Könyvtár" (Library) menüpontra, ahol elindíthatja a játék letöltését.

----

1. Amennyiben egy aktiváló hivatkozást kapott, azt másolja be böngészőprogramja címsorába. 

A hivatkozás ehhez hasonló módon fog kinézni - https://getyourgift.eu/1E7205EFE6

2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. Jelentkezzen be Steam felhasználói fiókjába. 

4. A bejelentkezést követően a rendszerünk automatikusan egy barát-meghívást küld. 

5. Ennek elfogadását követően azonnal küldjük a játékot.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Pumpkin Jack

A Pumpkin Jack egy hátborzongatóan ijesztő 3D platformer, amelyben Jack, a Mitikus Tök Úraság megtestesítője vagy! Vesd bele magad egy epikus kalandba túlvilági tájakon keresztül, és segíts a Gonosznak megsemmisíteni a Jót! Színes rajzfilmes környezet: Utazz ...

Digitális termék

Steam platform

Raktáron

10 790 Ft -30%

7 451 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben