1986-ban a világ legsúlyosabb nukleáris katasztrófája történt meg a Csernobil erőműben. A szovjet hatóságok 30 kilométeres "Lezárt Zónát" hoztak létre e szennyezett terület körül, de 2006-ban egy második robbanás rázta meg a megroggyant reaktort, amitől minden élőlény elpusztult a Zónában, és a határa kitolódott. A robbanás középpontjából mutáns lények, halálos sugárzás, és különös rendellenes energia áradt. A hadsereg elkerítette a Zónát, és figyelmeztetés nélkül lő bárkire, aki elég ostoba ahhoz, hogy szembe akarjon nézni az ott levő szörnyűségekkel.
Most 2012-t írunk, mikor is az emberek egyre beljebb és beljebb merészkednek a Zóna szívébe, az ott található, rendellenes energiával átitatott, különös "képződmények" hírének hallatán. Zsoldosok és fejvadászok versengenek e képződmények megszerzéséért, ami miatt azok ára az egekbe szökik a feketepiacon. Egyesek a Zóna valódi titkát kutatják, mások pedig csupán élvezik, hogy ez a hely nem ismer törvényeket. Bármi motiválja is őket, ezeket az embereket - fosztogatókat, bűnözőket, kalandorokat, magánzókat, gyilkosokat, felfedezőket és rablókat - végül sztalkereknek kezdték nevezni.
Te egy ilyen, a Zónában magához térő sztalker vagy, aki a túlélésért küzd ebben az ember alkotta pokolban, közben igyekezve megtudni az igazságot Csernobil sötét múltjáról, és a rá váró baljós jövőről.

  • Magával ragadó történet és a forradalmian új "A-Life" rendszer által irányított élő, nem-lineáris, nyitott környezet ötvözete.
  • Pontosan modellezett valódi épületek és helyszínek a Csernobili Lezárt Zóna mélyéről.
  • Egyedi "túlélő FPS" játékmenet, ami vegyíti az akciót, lopakodást, túlélő- és szerepjáték-elemeket, hogy a Zóna páratlan élményt nyújtson.
  • Fenyegetés-kiértékelő MI rendszer - Az NPC-k dinamikusan reagálnak a környezeti viszonyokra és a helyzetekre.
  • Kegyetlenül valósághű harcrendszer - A fegyverek pontos ballisztikai modellt használnak, valamint kiegészíthetők hangtompítókkal és optikai irányzékokkal.
  • Dinamikus nappal/éjszaka és időjárási rendszer, mely közvetlen hatással van a játékmenetre.
  • Fejlett fizikai és dinamikus fényhatások melyeket a saját fejlesztésű "X-Ray" játékmotor hoz létre.
  • Intenzív többjátékos akció, akár 32 játékos részvételével.

Látogasson el a https://www.gog.com oldalra.

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába (vagy amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

Látogasson el a https://www.gog.com/redeem oldalra.

Írja be a termékkulcsot, majd kattintson a "CONTINUE" gombra.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl GOG

1986-ban a világ legsúlyosabb nukleáris katasztrófája történt meg a Csernobil erőműben. A szovjet hatóságok 30 kilométeres "Lezárt Zónát" hoztak létre e szennyezett terület körül, de 2006-ban egy második robbanás rázta meg a megroggyant reaktort, amitől minden ...

Digitális termék

GOG platform

Készleten a beszállítónál

990 Ft -69%

306 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben