Készülj fel a következő generációs off-road élményre!

A SnowRunnerben hatalmas járművek vezetőülésébe ülhetsz, miközben a valaha volt legfejlettebb terepszimulációval hódítod meg az extrém nyílt környezetet. Vezess 40 járművet olyan gyártóktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, miközben nyomot hagysz egy vadregényes nyílt világban.
Győzd le a sarat, a szakadó vizet, a havat és a befagyott tavakat, miközben veszélyes megbízásokat és küldetéseket vállalsz. Bővítsd és szabd testre a flottádat számos fejlesztéssel és kiegészítővel, beleértve a kipufogó sznorkelt a nehezen járható vizekhez vagy a láncos gumikat a hó elleni küzdelemhez.
Vezess egyedül vagy más játékosokkal 4 fős kooperatív módban, és bővítsd a SnowRunner-élményt a közösség által készített modokkal!
- Nézz szembe extrém környezetekkel egy rendkívül fejlett fizikamotorral
- 40 egyedi jármű feloldása, fejlesztése és testreszabása
- Teljesíts több tucatnyi kihívásokban gazdag küldetést egy összekapcsolt világban
- Játssz egyedül, vagy más játékosokkal 4 fős kooperatív módban

Látogasson el a https://www.epicgames.com/ oldalra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Get Epic Games" gombra a kliensprogram letöltéséhez.

A telepítést követően jelentkezzen be felhasználói adataival (vagy amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

Kattintson a felhasználói nevére, majd a "Redeem Code" feliratra.

Másolja/írja be termékkulcsot a mezőbe, majd kattintson a "Redeem" gombra.

A sikeres aktiválást követően a játék letöltésre kerül a könyvtárába.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

SnowRunner

Készülj fel a következő generációs off-road élményre! A SnowRunnerben hatalmas járművek vezetőülésébe ülhetsz, miközben a valaha volt legfejlettebb terepszimulációval hódítod meg az extrém nyílt környezetet. Vezess 40 járművet olyan gyártóktól, mint a Ford, a ...

Digitális termék

Epic Games

Raktáron

16 990 Ft -34%

11 206 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben