A tartalom használatához szükséges a The Sims 4 alapjáték Origin változatának megléte.

A The Sims™ 4 Dream Home Decorator Game Pack* segítségével valóra válthatod ügyfeleid álmait. Minden otthon tele van kiaknázatlan lehetőségekkel, és csak te tudod az unalmasból meséssé varázsolni. Ha szakmai hírnevedet szeretnéd öregbíteni, ismerd meg mit szeretnek és mit utálnak a Simsek, mielőtt elkezdenéd a tervezést, majd adj át egy tökéletes felújítási az ügyfeleidnek. Ha már varázslatos munkát végeztél, készülj fel arra, hogy a nagy leleplezéskor láthasd az ügyfeled elképedt arckifejezését!

FŐBB JELLEMZŐK
Ismerd meg az ügyfeleidet - Minden egyes munka személyes vonásokat igényel. Nemcsak az ügyfél igényeiről van szó, hanem a preferenciáiról és a költségvetéséről is. Milyen színeket szeretnek? Inspirálja őket a zene? Mik a hobbijaik? Mindezek figyelembevételével kell kialakítania a terveit, ha dícsérő ajánlásokat szeretnél kapni.

Felújítás, átalakítás, berendezés - Akár egyetlen helyiség felújításáról, akár egy egész telek átalakításáról vagy egy kereskedelmi helyiség felújításáról van szó, a célod az, hogy az ügyfeleidet boldoggá tedd. Minden részletért te felelsz. Most az olyan rugalmas berendezési tárgyak, mint a szekcionált kanapék, a moduláris polcok és a beépített tűzhelyek és sütők minden eddiginél több átgondoltabb választási lehetőséget kínálnak.

A nagy leleplezés - Amikor befejezed a projektet, mutasd meg! Remélhetőleg munkád örömkönnyekre ösztönöz a csalódás könnyei helyett. Mutasd be az eredményeket, hogy lásd, hogyan reagálnak ügyfeleid a személyre szabott otthonuk átalakítására, kiegészítve az Előtte/Utána összehasonlításokkal. Alakíts át életeket a terek átalakításával.

Minimum rendszerkövetelmények:

A tartalom használatához szükséges a The Sims 4 alapjáték Origin változatának megléte.

*Kérjünk, látogasson el a https://www.origin.com/irl/en-us/store/download oldalra.

Kattintson a "Download Origin" gombra

Telepítse a letöltött programot, majd jelentkezzen be felhasználói adataival (Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet.)

A belépést követően kattintson a "My Game Library" gombra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Add Game" gombra

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és írja be a termékativáló kódot a mezőbe.

A sikeres aktivációt követően elkezdődik a termék letöltése a könyvtárba.

*Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén. 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

The Sims 4: Dream Home Decorator (DLC)

A tartalom használatához szükséges a The Sims 4 alapjáték Origin változatának megléte. A The Sims™ 4 Dream Home Decorator Game Pack* segítségével valóra válthatod ügyfeleid álmait. Minden otthon tele van kiaknázatlan lehetőségekkel, és csak te tudod az unalma ...

Digitális termék

Origin platform

Raktáron

8 991 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben