A tartalom használatához szükséges a The Sims 4 alapjáték Origin változatának megléte.

Gyújtsd meg a gyertyákat és készítsd elő a rituálékat, hogy megbékítsd hátborzongató új lakótársaidat a The Sims™ 4 Paranormal Stuff Pack-ban! A kísérteties vendégek bajt és zűrzavart okoznak a Kísértetház telkeken, de a Simek szeánszot tarthatnak, összebarátkozhatnak Guidryvel, a szellemmel, Paranormális nyomozóvá válhatnak, és helyreállíthatják a rendet.


Ismerkedj meg kísérteties lakótársakkal - Az újdonsült otthonod lehet, hogy valaki másnak is otthona lesz, ha az új Kísértetház telkek egyike! Nyugtasd meg a huncut kísérteteket, hogy nyugodtan pihenhess, vagy hagyd, hogy éjjel-nappal ámokfutást rendezzenek a rémületért.

Tisztítsd meg az otthonodat - Ha szeretnéd elküldeni új lakótársaidat, Guidry, a szellem szívesen ad tanácsot. Távolítsd el az elátkozott tárgyakat, tarts szeánszot, kommunikálj a halottakkal, és fogadj ajándékokat a kísértetektől! Még Bonehildát, a csontváz szobalányt is megidézheted.

Békítsd meg a szellemeket - sajátítsd el a médium képességet, és nyűgözd le Guidry-t, hogy megkapd a Paranormális nyomozói engedélyt! Ha készen állsz, vállalj el néhány szabadúszó munkát, hogy elűzd a nemkívánatos látogatókat más Simek számára. Mivel a kísérteties tevékenység egyre gyakoribb, a te Simedre hárul a feladat, hogy véget vessen neki.

*Kérjünk, látogasson el a https://www.origin.com/irl/en-us/store/download oldalra.

Kattintson a "Download Origin" gombra

Telepítse a letöltött programot, majd jelentkezzen be felhasználói adataival (Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet.)

A belépést követően kattintson a "My Game Library" gombra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Add Game" gombra

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és írja be a termékativáló kódot a mezőbe.

A sikeres aktivációt követően elkezdődik a termék letöltése a könyvtárba.

*Lehetősége van a teljes aktivációs folyamat online elvégzésére is, az alkalmazás letöltése nélkül is. Azonban a játék használatához mindenképpen szükséges, hogy a kliensprogram telepítve legyen a számítógépén. 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

The Sims 4 Paranormal Stuff Pack

A tartalom használatához szükséges a The Sims 4 alapjáték Origin változatának megléte. Gyújtsd meg a gyertyákat és készítsd elő a rituálékat, hogy megbékítsd hátborzongató új lakótársaidat a The Sims™ 4 Paranormal Stuff Pack-ban! A kísérteties vendégek bajt é ...

Digitális termék

Origin platform

Raktáron

5 990 Ft -17%

4 948 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben