Fő jellemzők
- EGY BILLIÓ HP! Ennek a nagy, gonosz bossnak 1,000,000,000,000,000 HP-ja van! Hogy hogyan győzöd le, az csak a te egyéni stratégiádon és edzettségeden múlik!
- 6 halálos bűnt szerethetsz! A csaták között minőségi időt tölthetsz kettesben a seregedet vezető hat Overlord-jelölted mindegyikével. Lehet-e szerelem még a háborúban is?
- Készülj a csatára! Amíg Trillion alszik, addig itt a kiképzés ideje! Menj a gyakorlótérre, és fedezz fel véletlenszerűen generált kincsesládákat, vagy erősítsd meg a fegyvereket a kovácsműhelyben!
- Újrajátszás, újrajátszás, újrajátszás! A statisztikák minden egyes New Game+ pluszba átvihetők, és többféle befejezést is feloldhatsz! A több mint 10 befejezéssel még több okod van arra, hogy felállj és tovább harcolj!

Rajtad, Zeabolos, múlik, hogy stratégiai csatát vívj a trillió HP-vel rendelkező isten ellen! Hat Overlord-jelölt áll a rendelkezésedre, változtasd meg a csata menetét szigorú edzéssel, erős kötelékek kovácsolásával és fájdalmas áldozatok meghozatalával, hogy megállítsd Trilliont az alvilág felemésztésétől ebben az úttörő és érzelemdús stratégiai RPG-ben!

1. Kérjük, látogasson el a http://store.steampowered.com/ oldalra, és töltse le az ingyenes Steam kliensprogramot (a jobb felső sarokban található zöld "Steam telepítése" gombra kattintva).

2. Telepítse az alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

3. A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába.
Kattintson a felső menüben a "Játékok" (Games) menüpontra.
Kattintson a "Termék aktiválása a Steamen..." (Activate Product on Steam) almenüpontra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
A sikeres termékaktivációt követően kattintson a "Könyvtár" (Library) menüpontra, ahol elindíthatja a játék letöltését.

----

1. Amennyiben egy aktiváló hivatkozást kapott, azt másolja be böngészőprogramja címsorába. 

A hivatkozás ehhez hasonló módon fog kinézni - https://getyourgift.eu/1E7205EFE6

2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. Jelentkezzen be Steam felhasználói fiókjába. 

4. A bejelentkezést követően a rendszerünk automatikusan egy barát-meghívást küld. 

5. Ennek elfogadását követően azonnal küldjük a játékot.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Trillion God of Destruction

Fő jellemzők- EGY BILLIÓ HP! Ennek a nagy, gonosz bossnak 1,000,000,000,000,000 HP-ja van! Hogy hogyan győzöd le, az csak a te egyéni stratégiádon és edzettségeden múlik!- 6 halálos bűnt szerethetsz! A csaták között minőségi időt tölthetsz kettesben a seregede ...

Digitális termék

Steam platform

Raktáron

2 790 Ft -17%

2 289 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben