Egyedülálló élmény, tele vad harcokkal és misztikus kalandokkal, melyet a híres szerepjáték ihletett.

Te vagy Cahal, egy hatalmas Garou, aki úgy döntött, hogy száműzetésbe vonul, miután elvesztette uralmát pusztító dühe felett. A megváltás és a vér keresése közben Cahal döntő szerepet játszik a Garou-k és a Wyrm szolgálatában álló  Endron, egy hatalmas olajvállalat közötti nagy háborúban, amely a bolygót pusztítja.

Mindkét alaknak megvannak a maga előnyei: a farkas észrevétlenül lopakodhat, Cahal emberként kapcsolatba léphet másokkal, a vérfarkas pedig dühét szabadjára engedve széttépheti az ellenséget.

Látogasson el a https://www.epicgames.com/ oldalra.

Kattintson a jobb felső sarokban található "Get Epic Games" gombra a kliensprogram letöltéséhez.

A telepítést követően jelentkezzen be felhasználói adataival (vagy amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

Kattintson a felhasználói nevére, majd a "Redeem Code" feliratra.

Másolja/írja be termékkulcsot a mezőbe, majd kattintson a "Redeem" gombra.

A sikeres aktiválást követően a játék letöltésre kerül a könyvtárába.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Werewolf The Apocalypse Earthblood Champion Of Gaia Edition

Egyedülálló élmény, tele vad harcokkal és misztikus kalandokkal, melyet a híres szerepjáték ihletett. Te vagy Cahal, egy hatalmas Garou, aki úgy döntött, hogy száműzetésbe vonul, miután elvesztette uralmát pusztító dühe felett. A megváltás és a vér keresése k ...

Digitális termék

Epic Games

Raktáron

13 990 Ft -10%

12 481 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben