Egyetlen alacsony havidíjért korlátlan hozzáférést kapsz több mint 100 nagyszerű játékhoz, köztük a nagy izgalommal várt, exkluzív Xbox-játékokhoz is.*

Műfajok széles kínálatából válogathatsz, a legújabb sikerjátékoktól kezdve a nagy elismerést kiváltó, független játékokig. Mindig valami újat játszhatsz és olyan játékokat fedezhetsz fel és tölthetsz le, amelyekkel mindig is szerettél volna játszani, vagy újból játszhatsz régi kedvenceiddel, amelyeket már annyira hiányoltál.
Töltsd le az Xbox Game Pass alkalmazást, amellyel új játékokat kereshetsz, böngészhetsz és tölthetsz le a konzolodra, amikor mobileszközt használsz.

Hogyan működik az Xbox Game Pass?
- Csatlakozz te is, és több mint 100 nagyszerű játékkal játszhatsz, köztük új, díjnyertes, exkluzív Xbox-játékokkal is már a megjelenésük napján.
- Az Xbox Game Pass alkalmazással (béta) böngészhetsz a játékok között és letöltheted őket Xbox One konzolodra, hogy azonnal elindíthasd a játékot, amint időd van rá. Állítsd be a konzolt azonnali bekapcsolásra (Instant-On), hogy akkor is letöltődjenek a játékok, amikor távol vagy. Ezt a funkciót a Settings menü Power & Startup pontjában találod.
- Értesítést kapsz az Xbox Game Pass katalógusba érkező új játékokról, és ha előre letöltöd őket az Xbox One konzolra, máris elkezdhetsz játszani, amint a játék elérhetővé válik.
- Akár 20%-ot is megtakaríthatsz a meglévő Xbox Game Pass katalógusból megvásárolt Xbox One-játékok árából, valamint 10%-ot az Xbox One-játékbővítmények árából.

Ha segítségre van szükséged, keresd fel a support.xbox.com webhelyet.

*A játékkatalógusban elérhető kínálat idővel változik. A kedvezményes ajánlatok a játékok kibocsátásától számított 30 napon belül nem vehetők igénybe; a kedvezmények a Microsoft Store-beli ártól függnek. Bizonyos termékek esetén egyes kedvezmények nem érhetők el.

Xbox Game Pass 3 hónapos előfizetés

Egyetlen alacsony havidíjért korlátlan hozzáférést kapsz több mint 100 nagyszerű játékhoz, köztük a nagy izgalommal várt, exkluzív Xbox-játékokhoz is.*Műfajok széles kínálatából válogathatsz, a legújabb sikerjátékoktól kezdve a nagy elismerést kiváltó, f ...

Digitális termék

Xbox 360

Xbox One

Készleten a beszállítónál

11 990 Ft

11 982 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben