Fedezd fel a következő kedvenc játékodat!

Játssz több mint 100 minőségi PC játékkal Windows 10-en egyetlen alacsony havidíjért, Xbox Game Pass for PC tagsággal.

Minden hónapban új Xbox Game Pass játékok

Játszd a Microsoft Flight Simulator-t, plusz több, mint 100 minőségi PC játékot Windows 10-en Xbox Game Pass for PC tagsággal.

Szerezz hozzáférést!

Szerezz hozzáférést több, mint 100 minőségi PC játékhoz Windows 10-en. Folyamatosan bővülő kínálattal mindig van mivel játszani.

Folyamatos újdonságok mindenki számára

Változatos játékkönyvtárral minden műfajból, és folyamatosan bővülő kínálattal mindenki találhat magának játékot.

Játszd az újdonságokat a megjelenésük napján!

Használd az Xbox alkalmazást PC-n, hogy letöltsd és játszd a legújabb játékokat a megjelenésük napján, például a Halo Infinite-et, plusz PC kedvenceket, mint az Age of Empires 4 (hamarosan) és Microsoft Flight Simulator.

Kedvezményes játékok

Szerezz exkluzív tagi kedvezményeket és ajánlatokat az Xbox Game Pass for PC könyvtárban szereplő játékokra és kiegészítőkre.

 

Hogyan működik?

 

  • Látogass el az xbox.com/xbox-app oldalra, és töltsd le az Xbox alkalmazást.
  • Jelentkezz be az alkalmazásba a Microsoft Fiókoddal.
  • Navigálj a beállításokhoz a kódod beváltásához.
  • Böngészd az Xbox Game Pass for PC könyvtárat.
  • Telepítsd a kiválasztott játékokat.
  • Fedezd fel a következő kedvenc játékodat.

 

A termék aktiválásához szükséges kódot/termékkulcsot a megrendelést követően rövidesen egy külön e-mailben küldjük a megrendelésben szereplő e-mail címre.

 

Fontos információk:

 

PC-s játékhoz: Kód beváltása: microsoft.com/redeem. A beváltás után kövesd az utasításokat itt: xbox.com/pcgamesplan. Windows 10 (legfrissebb verzió) és Xbox (béta) alkalmazás szükséges a PC-s játékokhoz.

Használd aktív Xbox Game Pass for PC tagságodat, hogy PC-s játékokkal játszhass Windows 10-en. Nem támogatott Windows 10 S és ARM eszközökön. Egy fiókon maximum 36 hónapnyi tagság váltható be. Xbox (béta) alkalmazás, Windows 10 (beleértve a frissítéseket) és tárhely szükséges. A rendszerkövetelmények játékonként változnak; a teljesítmény a rendszer erejével párhuzamosan változik. A játékkínálat idővel és régiónként változik. Ha a tagságod megszűnik, vagy egy játék kikerül a szolgáltatásból, akkor újra kell aktiválnod a tagságot, vagy meg kell vásárolnod a játékot, hogy tovább használhasd, beleértve a hozzá vásárolt kiegészítőket is. Szolgáltatói díj és korhatár lehetséges. A kedvezményes ajánlatokra feltételek és kivételek érvényesek. A szolgáltatás, a funkciók és a rendszerkövetelmények változhatnak vagy megszűnhetnek. A Microsoft Szolgáltatási Szerződés hatálya alá esik (microsoft.com/msa). Hacsak a törvény másképp nem rendeli, a kódok nem visszaválthatóak. Lásd xbox.com/gamepass-forpc. A képek reprezentatívak a könyvtárban lévő játékokra nézve.

Termékaktiválás Microsoft fiókon keresztül.

Jelentkezzen be arra a személyi számítógépre, amelyen aktiválni szeretné a játékot.

A kezdőoldalon kattintson a Start ikonra, majd a Microsoft Store ikonra. 

Kattintson a Játékok fülre.

Keresse meg az aktiválni kívánt terméket.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, napište nám.

Xbox Game Pass for PC 3 hónapos előfizetés

Fedezd fel a következő kedvenc játékodat! Játssz több mint 100 minőségi PC játékkal Windows 10-en egyetlen alacsony havidíjért, Xbox Game Pass for PC tagsággal. Minden hónapban új Xbox Game Pass játékok Játszd a Microsoft Flight Simulator-t, plusz több, min ...

Digitális termék

Microsoft Store

Készleten a beszállítónál

10 990 Ft

10 985 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben