Yooka és Laylee egy platform-kalandjáték hibridben térnek vissza.

A Yooka-Laylee and the Impossible Lair egy vadonatúj platformer-kalandjáték, amely mögött a „Donkey Kong Country”-t alkotó legfontosabb kreatív fejlesztők állnak. Mivel főellenségük Capital B ismét valami rosszban sántikál, a haverpárosnak újra akcióba kell lépnie, hogy megmentse a világot. Hogy megakadályozzák az ördögi tervét, melyben egy „Kastudat” eszközt használva a méhek egész királyságát rabszolgaságba akarja taszítani, hőseinknek Capital B „Lehetetlen” Barlangjába kell merészkedniük. Bár a dolgok nehéznek tűnnek, de Phoebee királyné és Royal Beetallion serege segítségével lehet, hogy Yookának és Layleenek mégiscsak van egy esélye!

2.5D platformer játékmenet! Mindegyik pálya gyönyörű, gazdag látványvilágot nyújt, rengeteg részlettel és mélységgel. Yooka, Laylee és egy sor tarka szereplő (legyenek jók vagy épp rosszak) lenyűgöző 2.5D-ben tárul a szemed elé

3D-s Felvilág! A túlvilág nem csupán egy csomópont, ahol ugrálhatsz a szintek között, de egy teljesen különálló játékélményt is nyújt! Fedezz fel és nyiss meg még több 2D szintet feladatok teljesítésével és rejtvények megoldásával, mentsd meg a Royal Beetallion méheit és találd meg az összegyűjthető tárgyakat.

Alternatív pályaállapotok! Úgy gondolod, hogy már teljesen kiismertél egy pályát? Akkor próbáld ki egy alternatív változatban! Nyomd meg a kapcsolókat a világban, hogy új tájakat hozz létre. Kösd be az áramot, süllyeszd el, fagyaszd be vagy szó szerint állítsd a feje tetejére a pályákat, ha gyökeresen megváltozott kihívásokra vágysz!

Méhj a Lehetetlen Barlangba! A játékosok bármikor szembenézhetnek Capital B Lehetetlen Barlangjával; azonban a Royal Beetallion támogatása nélkül könnyen lehet, hogy az túl nagy kihívást jelent majd számukra. Szabadítsd ki őket a pályák teljesítésével, és csatlakoznak a védelmedhez, amikor felveszed a harcot Capital B aljas csapdáival!

 

A Yooka-Laylee and the Impossible Lair fejlesztője a Playtonic Games. © 2019. Kiadja a Team17. A Team17 a Team17 Digital Limited védjegye vagy bejegyzett védjegye.

1. Kérjük, látogasson el a http://store.steampowered.com/ oldalra, és töltse le az ingyenes Steam kliensprogramot (a jobb felső sarokban található zöld "Steam telepítése" gombra kattintva).

2. Telepítse az alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználóneve és jelszava megadásával (amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, kérjük, hozzon létre egyet).

3. A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába.
Kattintson a felső menüben a "Játékok" (Games) menüpontra.
Kattintson a "Termék aktiválása a Steamen..." (Activate Product on Steam) almenüpontra.
Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
A sikeres termékaktivációt követően kattintson a "Könyvtár" (Library) menüpontra, ahol elindíthatja a játék letöltését.

----

1. Amennyiben egy aktiváló hivatkozást kapott, azt másolja be böngészőprogramja címsorába. 

A hivatkozás ehhez hasonló módon fog kinézni - https://getyourgift.eu/1E7205EFE6

2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. Jelentkezzen be Steam felhasználói fiókjába. 

4. A bejelentkezést követően a rendszerünk automatikusan egy barát-meghívást küld. 

5. Ennek elfogadását követően azonnal küldjük a játékot.

 

Amennyiben problémába ütközött az aktiváció során, kérjük, írjon nekünk.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Yooka és Laylee egy platform-kalandjáték hibridben térnek vissza. A Yooka-Laylee and the Impossible Lair egy vadonatúj platformer-kalandjáték, amely mögött a „Donkey Kong Country”-t alkotó legfontosabb kreatív fejlesztők állnak. Mivel főellenségük Capital B ...

Digitális termék

Steam platform

Raktáron

1 046 Ft

Ez a weboldal sütiket használ a közösségi hálózati funkciók biztosításához, a forgalom elemzéséhez és a hirdetési üzenetek személyre szabásához. A weboldal használatával Ön elfogadja. További információRendben