Philips One Blade Face + Body QP2630/30

Márka: Philips

Egy népszerű választás mindazok számára, akik szakáll- és testborotvát keresnek.

Elérhetőség Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
2022.10.4
20 699 Ft 16 298 Ft ÁFA nélkül
Philips One Blade Face + Body QP2630/30
Márka: Philips

A Philips OneBlade Face Body a legjobb ápolást nyújtja bőrének. Megkönnyíti az arc és a test tetszés szerinti borotválását. Akár finom, akár erőteljesebb borostára vágyik, a OneBlade meg fogja valósítani. Két penge alkalmazkodik az Ön pontos igényeihez - az egyik az arcához, a másik a testéhez. A készülék négy borosta rögzítővel rendelkezik az Ön által preferált vágási hossznak megfelelően. A kétoldalas penge gondoskodik a pontos és éles kontúrokról. A gépet száraz és nedves borotválkozáshoz egyaránt használhatja, és egyszerűen víz alatt lemoshatja.

Egyedi OneBlade technológia

A Philips OneBlade forradalmian új technológiával rendelkezik az arc formázásához és ápolásához. Minden hosszúságú szakállt meg tud vágni, formázni és borotválni. A kettős védelmi rendszer, a lekerekített hegyekkel kombinált csúszásgátló bevonat könnyebbé és kényelmesebbé teszi a borotválkozást. A borotválkozási technológia gyors mozgású pengével rendelkezik (200-szor másodpercenként), amely még a hosszú szakáll esetében is hatékony.

Vágások

A szakállszőrzetet a négy borostafésű (1, 2, 3 és 5 milliméter) egyikével, a testszőrzetet pedig a testfésűvel (3 milliméter) nyírja meg minden irányban.

Minden irányban.

Ábrák

Pontos vonalakat formázhat a kétoldalas pengével. Borotválkozzon mindkét irányban, és gyorsan és egyszerűen érjen el látható eredményeket.

Borotválkozás

AOneBlade nem borotvál olyan közelről, mint egy hagyományos borotva, így nem irritálja a bőrét. Használja a OneBlade-et a szálirány ellenében, hogy könnyedén borotválja a szakállat és bármilyen hosszúságú szőrzetet az arcán és a testén. A OneBlade két pengével rendelkezik - egy az arcra és egy a testre.

Vágásgátló az érzékeny területekhez

Az érzékeny területeken a védőfelszerelés felhelyezésével elkerülheti a nem kívánt vágásokat. A borotválkozás egyszerre gyors és biztonságos.

Egyszerű vágás minden irányban

A testre szabott fésű (3 milliméter) csatlakoztatásával minden irányban könnyedén nyírható. A kétoldalas pengének köszönhetően a gépet minden irányba mozgathatja anélkül, hogy megakadna vagy megsérülne.

Pontos formákat és éles vonalakat készíthet a kétoldalas pengével

AOneBlade követi az arc körvonalait, így könnyen és kényelmesen borotválható és nyírható az arc minden része. A megfordítható pengével stílusosabbá teheti megjelenését, és pontos vonalakat hozhat létre a penge mindkét irányba történő mozgatásával.

OneBlade alsó penge

A pengéket hosszú élettartamú teljesítményre tervezték. Az optimális teljesítmény biztosítása érdekében egyszerűen cserélje ki az egyes pengéket négyhavonta egyszer. A csere nagyon egyszerű és intuitív.

Száraz és nedves használatra

AOneBlade vízálló, így könnyen tisztítható: csak öblítse le folyó víz alatt. Borotválkozhatsz habbal vagy anélkül, akár a zuhany alatt is.

Hosszú élettartamú Li-ion akkumulátor

Négy óra töltés után az újratölthető Li-ion akkumulátor 60 perc folyamatos energiát biztosít.Egyetlen feltöltéssel többször is kényelmesen borotválkozhat és ápolhat.

Kategória: Hajvágó, szakállvágó
Garancia: 2 roky
Modell sorozat: OneBlade
Tápellátó rendszer: Hordozhatatlan
Töltési idő: 4 h
Szállítási mód: Dobozos

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: