PlayStation Store ajándékkártya 5000 HUF

Márka: Sony
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
5 490 Ft 4 323 Ft ÁFA nélkül
PlayStation Store ajándékkártya 5000 HUF
Márka: Sony

Megéri a PSN kártya 5000 forintot?


Szerezd be a PlayStation Network Card 5000 HUF kulcsot (HU) PSN fiókodhoz, és növeld meg a számlád összegét egy pillanat alatt! Hogy milyen további lépéseket teszel a vásárlásaiddal kapcsolatban, az teljesen tőled függ! A PS Store hatalmas, és ennek megfelelően a tartalmak egész sorát kínálja, amelyek kifejezetten a legigényesebb játékosok igényeinek kielégítésére készültek. A platformon egyaránt megtalálhatóak ingyenes tartalmak, valamint havi előfizetési díj mögé rejtett szolgáltatások. Ezzel a kulccsal azonban nem kell bújócskázni.

Dobj fel egy érmét, adj ajándékot
A személyes haszonszerzés csak az érem egyik oldala - az érem másik oldala, hogy megvásárolod valakinek, akit kedvelsz és becsben tartasz. A választás árucikke mindig Önnél van. Az 5000 forintos PlayStation Network Card tökéletes ajándékként szolgál mindenkinek, aki akár csak távolról is kapcsolódik a PlayStation Networkhöz! Ha pedig nem vagy különösebben biztos benne, hogy ez az az összeg, amire szükséged van; rengeteg különböző értékű kulcsot kínálunk, hogy kielégítsd az igényeidet - az erőfeszítés és a jó szándék sosem felejtődik el, tartsd észben!

Egyszerű beszerzés, gyors szállítás
És mit csinálsz, ha már a tenyeredben van a PSN-kártya? Először is be kell jelentkezned egy kijelölt PSN-fiókba, és aktiválnod kell a kártyát az e-mailben kapott kulcskód megadásával. Ha új vagy a PSN-hálózatban, az 5000 Ft-os PlayStation Network Card (vagy bármely más kulcskártya) aktiválásának utasításai ennek az összefoglalónak a legalsó részén találhatók. Nézd meg a gyors, kényelmes és egyszerű használathoz. Az aktiválás után a beállított PSN-fiók további 5000 Ft-ot kap - eljött a minőségi szórakozás ideje!

Minőség és mennyiség
Ha a minőség az, ami az étlapon van, akkor nézzük meg az elérhető ételek listáját. És ezek nem csak néhány takaros étel, amelyek közül választhatsz. Az 5000 forint egészen megfelelő összeg egy jó kis séta a háztömb körül! A PSN áruház több ezer játékot, filmet, csomagot, kiegészítőt, különböző kiadásokat, különleges ajánlatokat, sőt olyan védjegyes szolgáltatásokat is tartogat, mint a PlayStation VR, PlayStation Plus, PlayStation Now és PlayStation Vue! Vásárolj PlayStation Network Card 5000 Ft-os kulcsot, és fedezz fel egy olyan élményt, amely méltó az idődre és a fáradozásodra!

Kényelmes vásárlás
Persze lehet, hogy vitatkozol azzal, hogy az 5000 Ft nem elég a legújabb AAA-kiadás megvásárlására, azonban a PSN-hálózat legalább két olyan megoldást kínál, amely fedezi a játék ára és az ajándékkártyád értéke közötti különbséget. A legkényelmesebb vásárláshoz egyszerűen válassz egyet a számos különböző fizetési mód közül, jó példa lehet a hitelkártya használata a fennmaradó összeg fedezésére. És őszintén szólva, mindig vásárolhatsz egyszerűen egy nagyobb értékű ajándékkártyát, vagy akár kettőt is aktiválhatsz egymás után, ha vadnak érzed magad! Vásárolja meg a játékokat úgy, ahogyan szeretné.

Nem a lejárati dátum
Vásárolj 5000 forintos PlayStation Network kártyát akkor is, ha nem tervezed, hogy egyhamar használni fogod. Az árai időről időre változnak, és ha elkapod a megfelelő pillanatot, sokkal kisebb áron tudod elkapni, mint amennyit az alapokhoz hozzáad. Ha pedig aggódsz az ajándékkártya lejárati ideje miatt - ne aggódj! Mert ezeken nincs lejárati idő. Megveszed, és egy életre a tiéd, elajándékozod, és egy életre valaki másé is (egy életre, vagy legalábbis addig, amíg végre aktiválódik). Tehát aktiváld bárhol és bármikor... az idő folyása többnyire mindenre hatással van, ezekre az ajándékkártyákra azonban nem.

Profil személyre szabása
Ha a lehető legkielégítőbb felhasználói élményre vágysz, akkor a PSN-fiókod személyre szabásának különböző lehetőségei is a radarodon kell, hogy legyenek! Vásárolj PlayStation Network kártyát 5000 Ft-ért, és tedd felhasználói profilodat a lehető legmenőbbé. A profilod személyre szabásának lehetősége rengeteget hozzátesz az általános élményhez - a dinamikus témák, a kiegészítők sokasága, a magával ragadó avatárok és számos más elképesztő, fiókkal kapcsolatos fejlesztés biztosan sokkal színesebbé és édesebbé teszi a napodat, hetedet, hónapodat, sőt az évedet is. Készítsd el álmaid profilját zökkenőmentes könnyedséggel és leleményességgel, játékosok milliói már megtették!

Többet kevesebbért
Ne várd meg tehát, amíg az idő múlása hatással lesz ügyességedre, és reflexeidre - vedd meg még ma az 5000 Ft-os PlayStation Network Cardot, ajándékozd meg, aktiváld magad, és élvezd a PlayStation Network által nyújtott sokrétű tartalmat. Ha még soha nem használtad a PS Cardot, akkor valószínűleg most van itt az ideje, miért? Mert nincs rossz alkalom arra, hogy élvezd a játékipar legkreatívabb elméi által létrehozott, kiváló minőségű tartalmakat. Érdemes azt is megjegyezni, hogy minél magasabb az ajándékkártya értéke, annál kisebb az ára - olcsóbban többet kaphatsz, ilyen az üzlet ezekkel!

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Hasonló termékek

PS Digital Code PSStore 20000 HU.png
PlayStation Store ajándékkártya 20000 HUF
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
20 990 Ft

Elektronikus licenc

DIG_7969000
PSPLUS GIFT CARD HU 5100 s
PlayStation Store ajándékkártya 5100 HUF
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
5 590 Ft

Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel

DIG_796903
PSPLUS GIFT CARD HU 4200 s (1)
PlayStation Store ajándékkártya 4200 HUF
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
4 490 Ft

Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel

DIG_796902
PSPLUS GIFT CARD HU 18000 s (1)
PlayStation Store ajándékkártya 18000 HUF
Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
18 900 Ft

Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel

DIG_796906