Steam feltöltőkártyák 5 EUR

Márka: Valve
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
2 690 Ft 2 690 Ft ÁFA nélkül
Steam feltöltőkártyák 5 EUR
Márka: Valve

Mi az a Steam Wallet 5 EUR ajándékkártya?
A Steam Ajándékkártya egy digitális kártya egy meghatározott összeggel, amelyet a Steam Wallet számláján lévő összeghez adhatsz hozzá. Segítségével vásárolhatsz a Steam áruházban. Most a legtöbb játékos használja a Steamet - egy játékplatformot, amely nagyszámú és változatos digitális játéknak ad otthont, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül az alkalmazáson keresztül vásároljon játékokat. Az 5 eurós Steam kártya tökéletes kiegészítője lesz a gamer barátodnak szánt ajándéknak, ezért siess, és szerezd meg a tiédet még ma!

Hogyan kell használni a Steam ajándékkártyát?
A Steam Ajándékkártyák különböző értéket képviselnek - mindet megtekintheted Steam Ajándékkártyák gyűjteményünkben. A Steam Ajándékkártya használata viszonylag egyszerű, csupán néhány gyors lépésben be kell váltanod a Steam-fiókodban. Miután beváltottad a kódot, 5 EUR kerül át a Steam Wallet számládra néhány pillanat alatt! Ha már ott van, korlátlan ideig ott maradhat, amíg úgy döntesz, hogy felhasználod - ez egy nagyon kényelmes funkció. Egy másik nagyszerű funkció, amire a Steam büszke, a biztonságos tranzakciók, így a platformon belüli pénzforgalom zökkenőmentesen és biztonságosan zajlik.

A Steam ajándékkártya felhasználása
Miután beváltottad a Steam Ajándékkártyát, és az összeg megérkezett a Steam Wallet számládra, vásárolhatsz a Steam áruházban. A Steam a játéktartalmak hatalmas választékát kínálja - videojátékok, DLC-k, játékkiegészítők és még sok más exkluzív termék. Nemcsak hozzáférést kap ezekhez a vásárlásokhoz, hanem biztos lehet benne, hogy a tranzakciók gyorsak és biztonságosak. A Steam ajándékkártya 5 EUR remek kiegészítője lesz egy olyan ajándéknak, aki szereti a játékokat! Vagy a kártya lehet egy kis ajándék saját magadnak - elvégre az embernek időnként meg kell kényeztetnie magát!

 

Hogyan lehet aktiválni a Steam ajándékkártyát?
A Steam ajándékkártyát néhány egyszerű lépésben beválthatja:

- Jelentkezzen be a Steam-fiókjába;
- Először kattintson a fiókja nevére az oldal jobb felső sarkában, majd kattintson a Fiókadatokra;
- Kattintson az Alapok hozzáadása a Steam-pénztárcához gombra;
- Kattints a Steam pénztárca kódjának beváltása gombra;
- Add meg a 16 számjegyű Steam ajándékkártya kódot, amelyet az e-mailben kell megtalálnod;
- Kattints a Folytatás gombra. Vedd figyelembe, hogy ha még soha nem használtál Steam Wallet kreditet a fiókodon, előfordulhat, hogy a megfelelő pénznem meghatározásához a rendszer kérni fogja, hogy add meg az aktuális címedet.
A pénzt néhány pillanat alatt át kell utalni a Steam Wallet számládra. Élvezd a vásárlást!

Kategória: Steam feltöltőkártyák
Jótállás: 2 év
Platform: Steam
Terjesztés: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: