• 1 / 4
 

The Sims 4: Seasons (DLC) Origin PC

 
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (> 5 db)
6 268 Ft
4 935 Ft ÁFA nélkül
   
Márka EA
Kategória Origin játékok
Garancia 2 év
 

A tartalom használatához szükséges a The Sims 4 alapjáték Origin változatának megléte.

Színesítsd simjeid életét az évszakok és időjárás változásaival, élvezd a szezonális elfoglaltságokat és ünnepeld meg az év nagy eseményeit a The Sims 4 Seasons kiegészítővel! Hozd ki a legtöbbet az időjárás adta lehetőségekből a fagyos hóesésektől a tikkasztó forróságig – minden világ más és más éghajlatán át. Varázsolj téli csodát jégkorcsolyázással, barátkozz össze a mágikus madárijesztővel az szüreten, oszd meg tavaszi jókedvedet egy zápor közben másokkal, vagy rendezz egy nyári medencés built! Hívd össze a családot és a barátokat egy hagyományos ünneplésre ajándékokkal és különleges vendégekkel! Tartsd simed melegen vagy épp hűsítsd le az időjárásnak megfelelően a legújabb öltözékekkel! Kezdj bele virágzó kertészeti karrierbe botanikusként vagy virágkötőként!

 

ÚJDONSÁGOK

Éld át a változó időjárás örömeit és viszontagságait – A négy izgalmas évszak és a dinamikusan változó időjárás simjeid életének minden részletére hatást gyakorol. Minden világ klímája egyedi és kihat a Simek döntéseire, kapcsolataira, napi tevékenységeire. Urald az elemeket, legyen szó viharok idézéséről, a felhős ég tisztulásáról vagy az évszakok közti ugrálásról!

Élvezd az ávszakokhoz kötött lehetőségeket – Egész évben más és más elfoglaltsággal várják simedet az évszakok. Építs hósimet a barátaiddal, készíts hóangyalt, vagy mutass be látványos trükköket a korcsolyapályán! Húzz esőkabátot és irány egy tavaszi zápor! Kalandozz a szabadban és szerezz különböző jelvényeket, mint felderítő. Öltöztesd simed a legújabb fürdőruhák egyikébe, hogy lehűljön a kerti locsolóban vagy a gyerekmedencében. Gyűjtsd be az éves méztermést ősszel, játssz a falevelekben vagy a gyerekek készítsenek az ünnepekhez illő ajándékokat.

Köszöntsd az ünnepeket – Díszítsd fel az otthonodat, és hozd össze simjeidet, hogy közösen meghitt ünnepi hagyományokat teremthessenek. Harangozd be az új évet, romantikázz egy randevún a Szerelem Napján, vagy hívd meg a családot egy jótékony szüreti ünnepélyre. Nézd, ahogy Simjeid visszaszámolják a napokat a Téli Fesztivál előtt, ahol ajándékok találnak gazdára és a Télapó is látogatását teszi. Akár egyedi ünnepeket is létrehozhatsz, és kiválaszthatod, hogyan ünnepeljék a simek.

Kezdj bele a kertészeti karrierbe – Alkoss gyönyürű virágcsokrokat és fedezd fel a kertészkedést. Virágkötőként rendeléseket teljesíthetsz az egész városban. A tudományosabb beállítottságú Simek botanikussá válhatnak, akik a növényeket tanulmányozzák, szakcikkeket írnak, hírnevet és támogatást szerezhetnek.Fejleszd Simed, hogy új képességekhez, öltözékekhez, valamint berendezési tárgyakhoz juss!

 

DRM Platform Origin
Lokalizáció Angol
Műfaj Szimulátorok
Terjesztés módja Digitális
Szállítási mód Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: