Steam feltöltőkártyák 50 EUR

Márka: Valve
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
25 990 Ft 25 990 Ft ÁFA nélkül
Steam feltöltőkártyák 50 EUR
Márka: Valve
wlFnLZRP6lHNDYlg6PrpgU4ro1eoCF ouY9FbpTHx6o 350x200 1x 0
Ingyenes szállítás

Mi az a Steam Wallet 50 EUR ajándékkártya?


A Steam Ajándékkártya egy digitális kártya egy meghatározott összeggel, amelyet a Steam Wallet számláján lévő összeghez adhatsz hozzá. Lehetővé teszi, hogy a Steam áruházban vásárolhass. A Steam egy világméretű játékplatform, amely nagyszámú és változatos digitális játékot kínál, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül az alkalmazáson keresztül vásároljon játékokat. Az 50 eurós Steam kártya tökéletes kiegészítője lesz a Steam-fiókodnak, vagy fantasztikus ajándék lehet valakinek, akit nagyon szeretsz!

Hogyan kell használni a Steam ajándékkártyát?
A Steam Ajándékkártyák különböző értéket képviselnek - mindet megtekintheti Steam Ajándékkártyák gyűjteményünkben. A Steam Ajándékkártya használata nagyon egyszerű, egyszerűen csak be kell váltanod a Steam-fiókodban az alább megadott néhány gyors lépésben. Az 50 eurós Steam kártya biztosítja, hogy ne csak a Steam áruház játéktartalmának széles választékát fedezd fel, hanem találj és vásárolj egy nagyszerű játékot, amely felülmúlja az elvárásaidat! Biztos lehetsz benne, hogy az egyjátékos módban vagy barátaiddal a többjátékos módban a legkülönlegesebb pillanatokat fogod átélni!

A Steam ajándékkártya felhasználása
Mint említettük, a Steam Gift Card egy meghatározott összeget ad hozzá a Steam Wallet számlájához kényelmes és gyors módon - néhány kattintás, és máris indulhatsz a Steam áruházban való vásárlásra. Nos, mit vásárolhatsz ebben a boltban? A Steam a játéktartalmak hatalmas választékát kínálja - videojátékokat, DLC-ket, játékkiegészítőket és még sok más exkluzív terméket. A videojátékok választéka kiemelkedő, hiszen minden műfajból találsz nagyszerű játékokat! Kalandjátékok, szimulációk, sport, harci, stratégiai - amit csak akarsz. Szóval ragadd meg az 50 eurós Steam ajándékkártyádat még ma, és válassz egy olyan játékot, amelytől eldobod az agyad!

 

Hogyan lehet aktiválni a Steam ajándékkártyát?
A Steam ajándékkártyát néhány egyszerű lépésben beválthatja:

- Jelentkezzen be a Steam-fiókjába;
- Először kattintson a fiókja nevére az oldal jobb felső sarkában, majd kattintson a Fiókadatokra;
- Kattintson az Alapok hozzáadása a Steam-pénztárcához gombra;
- Kattints a Steam pénztárca kódjának beváltása gombra;
- Add meg a 16 számjegyű Steam ajándékkártya kódot, amelyet az e-mailben kell megtalálnod;
- Kattints a Folytatás gombra. Vedd figyelembe, hogy ha még soha nem használtál Steam Wallet kreditet a fiókodon, előfordulhat, hogy a megfelelő pénznem meghatározásához a rendszer kérni fogja, hogy add meg az aktuális címedet.
A pénzt néhány pillanat alatt át kell utalni a Steam Wallet számládra. Élvezd a vásárlást!

Kategória: Steam feltöltőkártyák
Jótállás: 2 év
Platform: Steam
Terjesztés: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: