A vásárlás lépései

1. Kérjük, regisztráljon egy felhasználói fiókot.

2. Lépjen be felhasználónevével és jelszavával a forty.hu oldalon.

3. Ellenőrizze, hogy az adott termék elérhető-e (raktáron van?)

Amennyiben igen, akkor a termék aktivációs kulcsát rendszerünk haladéktalanul elküldi az Ön részére, amint a termék ellenértéke jóváírásra kerül az Ön számláján (bankkártyás fizetés esetén ez általában néhány percen belül megtörténik). Amennyiben a termék jelenleg nincs raktáron, akkor mindent megteszünk a termék beszerzése érdekében. Ezt követően amint a termékkulcs beérkezik rendszerünkbe, automatikusan elküldésre kerül az Ön által megadott e-mail címre (amennyiben a termék ellenértéke már beérkezett felhasználói fiókjának egyenlegére). 

4. Helyezze a kiválasztott termékeket a kosárba, majd kövesse a rendszerünk által előírt lépéseket.

5. Minden bankkártyás fizetési tranzakció - az esetleges visszautalásokkal egyetemben - a Barion rendszerén keresztül történik. Banki átutalás választása esetén a termék vételárát az emailben kapott információk alapján, netbankján keresztül egyenlítheti ki. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

6. A megvásárolt és kifizetett termékek a felhasználói fiókjába kerülnek, valamint e-mailben is elküldjük őket az Ön részére.

Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókja "Levélszemét" (SPAM) könyvtárát is. Gyakran előfordul, hogy a kiküldött e-mail fennakad a levelező szolgáltatójának a szűrőjén.

7. Ezt követően aktiválja a terméket az adott szolgáltatás vagy kliensprogram használatával, amelyről a játék dobozképe alatti ikonról értesülhet (ld. az alábbi képen).

8. Az aktiválást követően a kliensprogram letölti és telepíti a játékot az Ön számára. Ehhez (szélessávú) internetkapcsolat szükséges.