Steam feltöltőkártyák 25 EUR

Márka: Valve
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
13 125 Ft 13 125 Ft ÁFA nélkül
Steam feltöltőkártyák 25 EUR
Márka: Valve

Mi az a Steam Wallet 25 EUR ajándékkártya?


A Steam áruház egy világszerte ismert játékplatform, amelyben játékosok milliói bíznak. A Steam Ajándékkártya egy digitális ajándékkártya, amelyet csak a Steamben lehet alkalmazni, hogy egy adott összeget töltsön fel a Steam Wallet számlájára. A 25 eurós Steam ajándékkártya 25 eurót fog átutalni egyenesen a Steam Wallet számládra néhány perc alatt. Amint a pénz megérkezett a számládra, vásárolhatsz a Steam áruházban. Ha a 25 euró nem az az összeg, amit keresel, akkor nézd meg Steam ajándékkártya gyűjteményünket!

Hogyan kell használni a Steam ajándékkártyát?
Minden Steam ajándékkártya egy bizonyos értékkel rendelkezik, például ez a Steam kártya 25 euró értékű. Amint beváltod a Steam ajándékkártyát vagy egy Steam Wallet kódot a Steam fiókodban, a kártyán lévő pénz egyenesen a Steam Wallet számládra kerül átutalásra néhány pillanat alatt! Ha éppen a megfelelő összeget keresed a Steam Wallet számládra, akkor a 25 eurós Steam ajándékkártya az, amit érdemes választanod! Egy ilyen ajándékkártya remek ajándék lehet valakinek, aki értékeli a videojátékokat.

Mire használható a Steam ajándékkártya?
Szeretne kipróbálni valamit az MMORPG műfajból? Vagy esetleg hardcore akciót szeretne átélni, miközben az adrenalin végigfolyik az ereiben? Ne aggódj, a Steam áruházban minden megtalálható! Töltsd fel ezt a meglehetősen tökéletes összeget a Steam Wallet számládra a Steam Gift Card 25 EUR-val, és kétségtelenül felfedezel néhány fantasztikus játékot, amelyek órákra a képernyőhöz ragasztanak majd! Vagy remek ajándék lesz valakinek, aki hozzád és hozzánk hasonlóan rajong a videojátékokért - szóval szerezd be még ma, kedvező áron!

 

Hogyan lehet aktiválni a Steam ajándékkártyát?
A Steam ajándékkártyát néhány egyszerű lépésben beválthatja:

- Jelentkezzen be a Steam-fiókjába;
- Először kattintson a fiókja nevére az oldal jobb felső sarkában, majd kattintson a Fiókadatokra;
- Kattintson az Alapok hozzáadása a Steam-pénztárcához gombra;
- Kattints a Steam pénztárca kódjának beváltása gombra;
- Add meg a 16 számjegyű Steam ajándékkártya kódot, amelyet az e-mailben kell megtalálnod;
- Kattints a Folytatás gombra. Vedd figyelembe, hogy ha még soha nem használtál Steam Wallet kreditet a fiókodon, előfordulhat, hogy a megfelelő pénznem meghatározásához a rendszer kérni fogja, hogy add meg az aktuális címedet.
A pénzt néhány pillanat alatt át kell utalni a Steam Wallet számládra. Élvezd a vásárlást!

Kategória: Steam feltöltőkártyák
Jótállás: 2 év
Platform: Steam
Terjesztés: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: