Steam feltöltőkártyák 100 EUR

Márka: Valve
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
A tétel elfogyott…
Elérhetőség Elfogyott
54 490 Ft 54 490 Ft ÁFA nélkül
Steam feltöltőkártyák 100 EUR
Márka: Valve

Mi az a Steam Wallet ajándékkártya 100 EUR?


A Steam Ajándékkártya egy digitális ajándékkártya, amely egy bizonyos értéket tartalmaz, és azt a Steam Wallet számládra utalja, amint beváltod. Lehetővé teszi a vásárlást a Steam áruházban. A 100 Eurós Steam Ajándékkártya 100 eurót utal egyenesen a Steam számládra, így azt vásárolhatsz a Steam játéktartalom kínálatából, amit csak szeretnél! Egy ilyen összeggel elég sok játékot tudsz vásárolni, vagy nagyszerű születésnapi ajándék lesz belőle! Ha a 100 euró nem az az összeg, amire vágysz, nézd meg bátran Steam ajándékkártya-gyűjteményünket.

Hogyan kell használni a Steam ajándékkártyát?
Miután beváltottad a Steam ajándékkártyát vagy egy Steam Wallet kódot a Steam fiókodban, a kártyán lévő pénz egyenesen a Steam Wallet számládra kerül átutalásra néhány pillanat alatt! Amint a pénzed a Steam Walletben van, szabadon vásárolhatsz a Steam áruházban, méghozzá kényelmesen, biztonságosan és gyorsan. A 100 eurós Steam kártyával néhány nagy vagy sok kisebb vásárlást is megtehetsz - ez teljesen attól függ, hogy milyen játékokat szeretnél beszerezni.

Mire használható a Steam ajándékkártya?
Amellett, hogy a Steam Ajándékkártya rendkívül gyorsan és meglehetősen egyszerűen feltölti a Steam Wallet számládat egy adott összeggel, a Steam áruházban elérhető bármely terméket megvásárolhatod néhány kattintással és minden további beavatkozás nélkül! A Steam a minőséget és biztonságot garantáló játéktartalmak hatalmas választékát kínálja - a termékek között különböző műfajú videojátékokat, DLC-ket, skineket és még sok más exkluzív terméket találsz! Szeretted volna valaha is próbára tenni stratégiai gondolkodási képességeidet? Vagy esetleg a reflexeidet egy versenyjáték hevében? Ne várj tovább, és szerezd be a 100 eurós Steam ajándékkártyát még ma!

Hogyan lehet aktiválni a Steam ajándékkártyát?
Steam ajándékkártyádat néhány egyszerű lépésben beválthatod:

- Jelentkezzen be a Steam-fiókjába;
- Először kattints a fiókod nevére a webhely jobb felső sarkában, majd kattints a Fiókadatokra;
- Kattintson az Alapok hozzáadása a Steam-pénztárcához gombra;
- Kattints a Steam pénztárca kódjának beváltása gombra;
- Add meg a 16 számjegyű Steam ajándékkártya kódot, amelyet az e-mailben kell megtalálnod;
- Kattints a Folytatás gombra. Vedd figyelembe, hogy ha még soha nem használtál Steam Wallet kreditet a fiókodon, előfordulhat, hogy a megfelelő pénznem meghatározásához a rendszer kérni fogja, hogy add meg az aktuális címedet.
A pénzt néhány pillanat alatt át kell utalni a Steam Wallet számládra. Élvezd a vásárlást!

Kategória: Steam feltöltőkártyák
Jótállás: 2 év
DRM Platform: Steam
Terjesztés: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: