Steam feltöltőkártyák 20 EUR

Márka: Valve
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
8 990 Ft 8 990 Ft ÁFA nélkül
Steam feltöltőkártyák 20 EUR
Márka: Valve

Steam Wallet feltöltőkártyák 20 EUR kulcs


Vásárolj Steam Wallet Gift Card 20 EUR kártyát, és növeld Steam tárcád pénzeszközeit könnyedén. Az ajándékkártya használata a Steam-fiók készpénzzel való feltöltéséhez az egyik legegyszerűbb, legbiztonságosabb és legkényelmesebb módja a játékvásárlásoknak. A Steam egy széles és hatalmas platform, rengeteg kínálattal, ne hagyd ki!

Ez a kártyakulcs kellemes kiegészítésként szolgálhat a saját fiókod értékének növelésére, vagy tökéletes ajándékként használhatod, hogy meglepd játékos barátaidat, családtagjaidat, vagy tulajdonképpen bárkit, akit érdemesnek érzel a gesztusra. Elvégre nem véletlenül hívják ajándékkártyának.

A Steam Wallet ajándékkártya 20 eurós megvásárlásával nem a legújabb AAA-címet kapod meg, azonban a Steam számos olyan játékot kínál, amelyek a 20 eurós referenciaérték alatt állnak. Ráadásul a játékpiac manapság tele van indie címekkel, és a Steam platform ezekből is tartogat szép számmal!

A Steam-pénztárca pénzének növelése ajándékkártyás módszerrel szintén egy üzlet a maga nemében! Gyakorlatilag minden vásárlással nyersz. Hogyan, kérdezed? Vegyük például a Steam Wallet Gift Card 20 EUR-t. Mindegyik ilyen kártya egy fix 20 eurós összeget tartalmaz, azonban soha nem kell 20 eurót költened ahhoz, hogy megkapd.

Ha úgy döntöttél, hogy megszerzed, akkor tudnod kell ezt a néhány alapvető lépést, ami az ajándékkártya aktiválásához szükséges a vásárlás után. Lépj be a Steam-fiókodba, kattints a Steam pénztárcádra, válaszd ki a "Steam ajándékkártya vagy pénztárcakód beváltása" funkciót, és ha a rendszer kéri, add meg az ajándékkártya kulcskódját. Az összegnek néhány pillanaton belül meg kell érkeznie a Steam pénztárcádhoz. Jó szórakozást!

 

Hogyan lehet aktiválni a Steam ajándékkártyát?
A Steam ajándékkártyát néhány egyszerű lépésben beválthatja:

- Jelentkezzen be a Steam-fiókjába;
- Először kattintson a fiókja nevére az oldal jobb felső sarkában, majd kattintson a Fiókadatokra;
- Kattintson az Alapok hozzáadása a Steam-pénztárcához gombra;
- Kattints a Steam pénztárca kódjának beváltása gombra;
- Add meg a 16 számjegyű Steam ajándékkártya kódot, amelyet az e-mailben kell megtalálnod;
- Kattints a Folytatás gombra. Vedd figyelembe, hogy ha még soha nem használtál Steam Wallet kreditet a fiókodon, előfordulhat, hogy a megfelelő pénznem meghatározásához a rendszer kérni fogja, hogy add meg az aktuális címedet.
A pénzt néhány pillanat alatt át kell utalni a Steam Wallet számládra. Élvezd a vásárlást!

Kategória: Steam feltöltőkártyák
Jótállás: 2 év
Platform: Steam
Terjesztés: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: