Guild of Dungeoneering GOG PC

Márka: Versus Evil
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
1 704 Ft 1 342 Ft ÁFA nélkül
Guild of Dungeoneering GOG PC
Márka: Versus Evil

Légy Te a tökéletes Dungeon Master, miközben vesztegetéssel, hitegetéssel, és rábeszéléssel juttatod át hőseidet a kalandjaikon, egy olyanküldetésen, melynek célja, hogy visszaállítsd céhed régi dicsőségét!

Guild of Dungeoneering egy körökre osztott dungeon crawler, de egy érdekes csavarral: ahelyett, hogy te irányítanád a hősöket, az őket körülvevő dungeont kell felépítened. A céhpaklikból felhúzott kártyák használatával termeket, szörnyeket, csapdákat és persze zsákmányt helyezhetsz el! Eközben hősöd meghozza a saját döntéseit arról, hogy hova menjen és mit vegyen fel. De vajon elég erős lesz ahhoz, hogy szembeszálljon a dungeon urával? A labirintusokba történő leereszkedések között irányíthatod céhedet, új szobákat hozhatsz létre, amelyekkel újabb kalandor-osztályokat vonzhatsz be, valamint kártyapaklijaidat  új, erőteljesebb tárgyakkal és eseményekkel bővítheted ki.

 

Főbb jellemzők:

  • Állítsd vissza céhed régi dicsőségét a Dungeon Mastert alakítva, azáltal, hogy átveszed az irányítást zöldfülű hőseidtől, és győzelemre vezeted őket! (természetesen néhány vereség beismerését követően)
  • Vesztegesd meg, hitegesd, és beszéld rá hőseidet, hogy megtisztítsák - a neked osztott lapokból - az általad épített dungeonokat, a helyek, szörnyek és zsákmány stratégiai módon történő elhelyezésével
  • Ismerd meg hőseid személyiségét és jellemvonásait, fejleszd már meglévő hőseidet, és hozz létre új hősöket, miközben egyre újabb stratégiákat próbálsz ki, hogy megmentsd őket a végzetüktől!
  • Kezeld okosan a céhedet, és költsd el bölcsen a kemény áron megszerzett "dicsőség" pontjaidat, amelyekkel újabb szobákat és felszereléseket nyithatsz meg. A céhed fejlesztésével nagyobb esélyed lesz arra, hogy győzedelmeskedj az egyre keményebb dungeonokban, végül pedig legyőzd a végső dungeon urát.
Kategória: GOG játékok
Jótállás: 2 év
DRM Platform: GOG
Lokalizáció: Angol
Műfaj: Indie, RPG
Terjesztés módja: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: