Rockstar Social Club termékkulcs aktiválása

Mindig azzal a Rockstar Social Club fiókkal jelentkezzen be, amelyhez hozzá kívánja adni a játékot. Ez különösen fontos tudnivaló, ha például szülőként gyermeke fiókjához szeretne egy játékot hozzáadni.

Amennyiben még nem rendelkezik Social Club fiókkal, azt azt ezen az oldalon hozhatja létre, a Sign Up gombra kattintva, majd a képernyőn megjelenő utasításokat követve.

A Rockstar Games Launcher kliensprogramot ezen az oldalon töltheti le.

Termékkód beváltása a Rockstar Games Launcher kliensben
1. Töltse le a kliensprogramot, majd jelentkezzen be azzal a Rockstar Social Club fiókkal, amelyhez hozzá kívánja adni a játékot.
2. Kattintson a jobb felső sarokban látható avatárjára/profilképére, majd a lenyíló menüben kattintson a REDEEM CODE menüelemre.
3. A megnyíló ablakban található Rockstar Activation Code mezőbe írja be a termékkódot, majd nyomja meg a Check gombot.


Termékkód beváltása a Rockstar Games Social Club oldalon
1. Jelentkezzen be a Rockstar Games Social Club aktivációs oldalára azzal a felhasználói fiókkal, amelyhez a játékot hozzá szeretné adni.
2. Keresse meg az aktiválni kívánt játékot az oldalon, majd annak dobozképe mellett kattintson a Use Rockstar Code (Rockstar kód használata). [FIGYELEM! Amennyiben nem találja a listán az aktiválni kívánt Rockstar Games játékot, próbálja meg az aktivációt a Rockstar Games Launcher kliensprogramban.]
3. A felugró Use Rockstar Code ablakban található Add a Rockstar Code (Rockstar kód megadása) mezőbe írja be a termákkódot, majd kattintson az Activate (Aktiválás) gombra. Ezt követően a játék feltűnik a játékkönyvtárában.

A Rockstar Social Club weboldalát ide kattintva érheti el.