• 1 / 10
 

Amerzone: The Explorer’s Legacy Steam PC

 
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (> 5 db)
264 Ft
208 Ft ÁFA nélkül
   
Márka Microids
Kategória Steam játékok
Garancia 2 év
 

A híres Benoît Sokal, az eredetileg képregényíró első színdarabja. A játékmenet ebben a kalandjátékban elsősorban rejtvényfejtés, mechanikus eszközök működésbe hozása formájában. A játékot a játékos saját nézőpontjából irányítja, minden irányba körülnézhet, de a mozgás csak előre meghatározott pontokon való ugrálással lehetséges.A játékos egy újságíró szerepét veszi át, aki a francia vidéken tartózkodik, útban az öreg utazó, Alexandre Valembois meginterjúvolására.

Amint a főhős hamarosan megtudja, Valembois hatvan évvel ezelőtt a közép-amerikai Amerzóna titokzatos földjére utazott. A helyi indiánok közé került, és szemtanúja volt egy szent szertartásnak, amelynek során egy mitikus fehér madár hatalmas tojása került elő. Hogy bebizonyítsa létezését, elárulta az indiánok bizalmát, ellopta a tojást, és Franciaországba menekült vele. De a tojás valahogyan kapcsolódik az indián törzs sorsához, és senki sem hitt Valembois beszámolójának az útjáról.

Az élete hátralévő részében azt tervezte, hogy visszatér Amerzónába, hogy helyrehozza a hibáját. De ezt már nem teheti meg, ez a feladat egy fiatal újságíróra hárul.

Műfaj Kaland
Nyelv Angol
Platform Steam
Terjesztés Digitális
Szállítási mód Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: