• 1 / 3
 

Arma 3 - Helicopters (DLC) Steam PC

 
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (> 5 db)
7 475 Ft
5 886 Ft ÁFA nélkül
   
Márka Bohemia Interactive
Kategória Steam játékok
Garancia 2 év
 

Ez egy kiegészítő, és az Arma III alapjáték megléte szükséges a Steam-en !

Tartalmaz:

  • CH-67 Huron- A CH-67 Huron egy kétmotoros, kétrotoros helikopter, amelyet nehéz emelésekre terveztek. Fő célja a csapatok, járművek és rakomány szállítása. A Huron helikopter két változatban kapható. A felfegyverzett változat két oldalsó tüzérrel van felszerelve, akik 6,5 mm-es forgó géppuskákkal vannak felfegyverezve, míg a szállítási változat a tüzéreket két extra utasüléssel helyettesíti.
  • Mi-290 Taru- A Mi-290 Taru egy nehéz műszaki helikopter koaxiális rotorokkal és egyedi moduláris szerkezettel. A különböző küldetésekhez szükséges felszerelésekkel ellátott szerelési pontok lehetővé teszik, hogy a Taru számos különböző feladatot hajtson végre. Képes rakományt, csapatokat szállítani és harctéri ellátmányt (lőszert, üzemanyagot, javítóeszközöket és orvosi felszerelést) biztosítani. A helikopter lehetővé teszi a könnyű járművek szállítását is, mivel a rakományt a vonóhorogra lehet helyezni.
  • Hang-on rakományelhelyezési bemutató - Fedezze fel az új hang-on rakományelhelyezési képességet, és nyújtson támogatást a NATO-csapatoknak az Altison ezzel a nehéz teherhelikopterrel.
  • Időmérés - Szerezz aranyérmet és állíts fel rekordot négy exkluzív helikopteres időmérésen.

Repüljön a nehéz terhek emelésére tervezett, vadonatúj CH-67 Huron és Mi-290 Taru helikopterekkel. Legyél a teherhordás mestere, hogy támogatást nyújts a szárazföldi csapatoknak az Arma 3 Helicopters bővítményben.

Műfaj RPG, Akció, Szimulátor
Nyelv Angol
Platform Steam
Terjesztés Digitális
Szállítási mód Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: