Bully: Scholarship Edition Rockstar Games PC

Márka: Rockstar Games
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
1 371 Ft 1 080 Ft ÁFA nélkül
Bully: Scholarship Edition Rockstar Games PC
Márka: Rockstar Games

Tartalmazza:


Az alapjáték
Teljes játéklista
Ez az, ahol a zaklatás az első!


Aki zaklat, az nagyon jól tudja, milyen fontos a hanganyag, ha zaklatásról van szó. A játékosok ezt csak a Bully Scholarship Editionben tudják meg, amely tartalmazza az alapjátékot és egy teljes, 26 számot tartalmazó hangsávot, illetve további küldetéseket vagy karaktereket.


Az egyik angliai bentlakásos iskolában soha nem látott felfordulás lesz, mivel a diákok rendezik a számláikat, méghozzá elég régimódi módon. Az öklükkel. Jimmy Hopkins ugyanis javíthatatlan zsarnok és bajkeverő hírében áll. Az első napon az igazgató behívja az irodájába, és nyomatékosan figyelmezteti, hogy óvatosnak kell lennie, különben nagyon rosszul fog végződni. Elvégre az anyja már egy egész éve távol van az új férjével, így nem lenne hová visszatérnie. Ez azonban elégtelen figyelmeztetésnek bizonyul.


A nyitott helyszínek lehetővé teszik a játékos számára, hogy szabadon felfedezze az iskola területét, ahol számos fő- és melléktörténeti küldetés vár rá. Emellett maga a világ öt különböző részre van osztva, amelyeket a játékosok fokozatosan nyitnak fel. Ezeket például gördeszkával vagy gokarttal lehet navigálni. Intenzív csaták is magában foglalja a fegyverek és érdekes power-ups, majd segít a játékos túlélni. Mint ilyen, a kiadás egy megújult hangrendszert vagy további küldetéseket és érdekes karaktereket is hoz.


Még egyszer kirúgnak az iskolából?

Kategória: Számítógép
Jótállás: 2 év
Műfaj: Akció
Nyelv: Angol
Platform: Social Club
Terjesztés: Digitális
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: