• 1 / 6
 

Depth Steam PC

 
Elektronikus licenc (ESD), e-mailben történő kézbesítéssel
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (> 5 db)
4 691 Ft
3 694 Ft ÁFA nélkül
   
Márka Digital Confectioners
Kategória Steam játékok
Garancia 2 év
 

A mélyben gazdagság rejtőzik, csak ki kell halászni.


A mélyben rejlő, sötétbe burkolózó kincset csak fel kell szedni és a tenger felszíne fölé juttatni a Depth című horrorisztikus akciójátékban. A játékos egy búvár és egy vérszomjas cápa szerepét is magára öltheti.


A tenger felszíne alatt egy ősi kincs rejtőzik. Egy búvárokból álló csoport tudomást szerez erről, és Mexikó partjaihoz indul, hogy azonnal megkeresse. Minden készen áll az akcióra, a szigonypuskák, a hajó és a felszerelés. A csoport elindul a helyszínre, ám közelebbről megvizsgálva felfedezik, hogy egy nagy csapat cápa rejtőzik a sötétség mélyén, készen arra, hogy vadászni kezdjenek, amint meglátják őket. Így senki sem garantálhatja, hogy a búvárcsoport élve kijut.


A játékos mind a kíváncsi búvárok, mind a fenyegető cápák szerepét magára öltheti. A kérdés ekkor az, hogy az élő versenytársakkal vagy egy ravasz mesterséges intelligenciával szálljunk szembe. Hét cápafaj létezik, és ezek folyamatosan fejlődnek. A nagy fehér cápa, a tigriscápa és a pörölycápa. A búvárok viszont jobb fegyvereket szerezhetnek, amelyek sokkal nagyobb sebzést okoznak. A részletes grafika minden véres vágást megmutat, a tökéletes hangrendszer pedig minden búvárt elborzaszt.


Fedezd fel a mélységet!

Műfaj Multiplayer, Akció, Indie/Független
Nyelv Angol
Platform Steam
Terjesztés Digitális
Szállítási mód Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Trailer


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: