PC Game Pass - předplatné na 3 měsíce

Márka: Microsoft
Elérhetőség Azonnali digitális terjesztés (e-mailben) (>5 db)
11 021 Ft 8 678 Ft ÁFA nélkül
PC Game Pass - předplatné na 3 měsíce
Márka: Microsoft

Kizárólag európai számlákhoz készült termék! Mit kap, ha megvásárolja?

Játssz több mint 100 minőségi PC-játékot barátaiddal Windows 10 PC-ken egyetlen alacsony havidíjért. Az EA Play tagság tartalmazza az EA Play tagságot, és hozzáférést biztosít az Electronic Arts legnépszerűbb címeihez a számítógépeden, olyan franchise-októl, mint a Battlefield™ és a STAR WARS™. Ráadásul még több kedvenc játékodat kapod meg az exkluzív játékfeladatok és jutalmak, a csak tagoknak szóló különleges tartalmak és a kiválasztott új EA-címek korai kipróbálásának köszönhetően. Az Xbox alkalmazással a számítógépen letöltheted és élvezheted az új játékokat az első napon, mint például a Halo Infinite és a Forza Horizon 5 az Xbox Game Studios-tól, valamint olyan híres franchise-okat, mint a DOOM a Bethesda Softworks-től, indie játékokat és kasszasikereket, valamint olyan népszerű PC-s címeket, mint az Age of Empires IV és a Microsoft Flight Simulator. Akár 20%-os tagsági kedvezményt kaphatsz a PC Game Pass könyvtárban található kiválasztott játékokra és akár 10%-os kedvezményt a kapcsolódó játék kiegészítőkre. A PC-s játékok hatalmas választékával minden műfajból, és a folyamatosan új címekkel bővülő kínálattal mindenki számára van mit játszani.

Játsszon játékokat a megjelenésük napján
A PC-n található Xbox alkalmazással már az első napon letöltheti és élvezheti az olyan új játékokat, mint az Xbox Game Studios Halo Infinite, valamint olyan híres franchise-okat, mint a Bethesda Softworks DOOM-ja, indie játékokat és kasszasikereket, valamint olyan népszerű PC-s címeket, mint az Age of Empires IV és a Microsoft Flight Simulator.

EA Play
Az EA Play tagság a csomag részét képezi, amely hozzáférést biztosít az Electronic Arts legjobb PC-s címeihez, például a Battlefield™ és a STAR WARS™ franchise-okhoz. Ráadásul még több kedvenc játékodat szerezheted meg exkluzív játékbeli kihívásokkal és jutalmakkal, különleges, csak tagoknak szóló tartalmakkal, valamint egyes új EA-címek korai kipróbálásával.

Játékkedvezmények
A PC Game Pass könyvtárban található kiválasztott játékokra és játékkiegészítőkre vonatkozó tagsági kedvezmények és ajánlatok. A PC-s játékok hatalmas választékával minden műfajból, és a folyamatosan új játékokkal bővülő kínálattal mindenki számára van mit játszani.

Főbb jellemzők:

  • Játsszon több mint 100 kiváló minőségű PC játékot.
  • Játsszon az Xbox Game Studios és a Bethesda Softworks új játékaival az első játéknapon, valamint indie fejlesztők válogatott játékaival és más kasszasikerekkel.
  • A PC-s Game Pass könyvtárban található kiválasztott játékokra akár 20%-os, a játék kiegészítőkre pedig akár 10%-os kedvezményt adunk.
  • AzEA Play az Electronic Arts legjobb PC-s játékaiból álló könyvtárat, exkluzív jutalmakat és csak tagoknak szóló tartalmakat tartalmaz

A PC-n való játékhoz: Váltsd be a https://redeem.microsoft.com oldalon. A beváltás után kövesse az https://www.xbox.com/pcgamesplan oldalon található utasításokat. A PC-s játékok lejátszásához Windows 10 (legújabb frissítés) és az Xbox alkalmazás szükséges.

Rendszerkövetelmények
OS: Windows 10 (1903-as vagy magasabb verzió számos játékhoz)
Processzor: Intel Core i5-8300H; AMD Ryzen 5 3550H
GPU: NVIDIA GTX 1050; AMD Radeon RX 560
Memória: 8GB RAM, 3GB VRAM
Tároló: 150GB
DirectX®: DirectX 12 API
Monitor: 1080p

A rendszerkövetelmények játékonként változnak; a csúcskategóriás rendszerek jobb teljesítményt nyújtanak.
Nem támogatott Windows 10 S módban.

A feltételek és kivételek érvényesek. A játékkatalógus idővel, régiónként és eszközönként változik. Nem támogatott Windows 10 S módban és ARM-eszközökön. Részletekért látogasson el a https://www.xbox.com/gamepass-forpc és https://www.ea.com/ea-play/terms és https://www.ea.com/ea-play oldalakra.

Kategória: Xbox előfizetés/tagság
Jótállás: 2 év
Szállítási mód: Ingyenes szállítás (Kódküldés e-mailben)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: