Battle.net (Blizzard) termékkulcs aktiválása

Mindig azzal a Battle.net fiókkal jelentkezzen be, amelyhez hozzá kívánja adni a játékot. Ez különösen fontos tudnivaló, ha például szülőként gyermeke fiókjához szeretne egy játékot hozzáadni.

Blizzard-fiókjához a termékaktivációs kódokat vagy a weboldalon vagy a Blizzard Battle.net alkalmazáson keresztül adhatja hozzá, legyen szó akár játékkulcsokról, akár Blizzard egyenlegkódokról.

Amennyiben még nem rendelkezik Battle.net fiókkal, azt ezen az oldalon hozhatja létre, a jobb felső sarokban a My Account gombra kattintva, majd a lenyíló menüben a Create a Free Account gombra kattinva, majd a képernyőn megjelenő utasításokat követve.

A Battle.net kliensprogramot ezen az oldalon töltheti le.

Termékkód beváltása a Battle.net kliensben
1. Indítsa el a kliensprogramot, és azzal a felhasználói fiókkal jelentkezzen be, amelyhez hozzá kívánja adni a játékot.
2. Kattintson az Games fülre, majd kattintson az adott játék logója alatt található Redeem a Code (Termékkód beváltása) gombra.
3. Vagy válassza ki a Shop fülön a Services (Szolgáltatások), majd a Redeem a Code (Termékkód beváltása) lehetőséget


Termékkód beváltása a Battle.net weboldalon
1. Jelentkezzen be felhasználói fiókja Account Overview (Felhasználói fiókáttekintő) oldalára azzal a fiókkal, amelyhez a játékot hozzá szeretné adni.
2. Keresse meg a Redeem a Code dobozt, írja be a mezőbe az aktivációs kulcsot, majd kattintson a Redeem Code gombra

A Battle.net weboldalát ide kattintva érheti el.