Minecraft/Mojang termékkulcs aktiválása

A Minecraft játékot a rendelés során e-mailen kapott kóddal, a https://minecraft.net/en-us/ oldalon aktiválhatja és telepítheti.

 

A termék aktiválásához kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Látogasson el a Minecraft hivatalos oldalára, majd kattintson a jobb felső sarokban található "REDEEM" gombra.

 2. A megnyíló oldalon kattintson a "REDEEM JAVA EDITION" gombra.

 3. Az ezt követően oldalon (amennyiben még nem rendelkezik Microsoft fiókkal) kattintson a "Sign up for free" feliratra.

 4. Ezután létrehozhatja Microsoft fiókját: ehhez először adja meg e-mail címét, majd jelszavát, országát, valamint születési dátumát, majd lépjen tovább.

 5. A rendszer a Microsoft fiók regisztrációja során korábban megadott e-mail címre egy (4 számjegyű) kódot küld, amelyet a regisztráció véglegesítéséhez be kell írnia. (Valamint esetenként szükséges lehet egy "Nem vagyok robot." jellegű CAPTCHA elvégzése is.

 6. A következő oldalon adja meg játékosnevét (gamertag).

 7. Ezután a REDEEM CODE oldalon található mezőbe írja be a webáruházunkból kapott kódot, majd kattinston a zöld "REDEEM CODE" gombra.

 8. Kattintson a "CLAIM" gombra.

 9. Az ezután megnyíló SET UP YOUR PROFILE oldalon írja be a korábban megadott játékosnevét, majd kattintson a "THAT'S ME!" gombra. Ezt követően letöltheti a Minecraft indítóprogramját (Launcher) a "DOWNLOAD LAUNCHER" gombra történő kattintással.

 

Javasoljuk, hogy jegyezze fel, és tárolja biztonságos helyen felhasználói nevét és jelszavát.

 

Kattintson ide a Minecraft weboldalára történő továbblépéshez.